Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Велосипедисти страйкують
Oleg:
--- Цитата: Vintage від 12.08.2010, 08:16:26 --- Наші єдині і реально я вважаю для виконання потреби можуть бути наступні:
1. Щоб ДАІ-шники реально "поприбирали" ті машини, що припарковані майже на кожному кроці на узбіччі, у нашому місті що мішають проїзду громадського транспорту та своїм же побратимам за кермом. Завжди оминаючи такі автомобілі оглядаєшся назад і ловиш себе на думці "чи не їде позад мене якийсь транспорт, що "розмаже" мене до тої машини, яку оминаю"!
2. Часте прибирання узбіч у місті особливо після дощових та непогожих днів, щоб я реально міг "прижатися" до того узбіччя (у моєму лексиконі - "пасти бордюр") і нікому не мішав на дорозі!
--- End quote ---
перші дві умови стусуються не тільки велосипедистів, а й усіх учасників дорожнього руху...
Дописано : 12.08.2010, 09:20:39
--- Цитата: Vintage від 12.08.2010, 08:16:26 ---І ще хоч би пару знаків по місту "перевага на дорозі (перехресті) надається велосипедисту" хоча в основному на перехрестях я помітив увагу та повагу до нас (по крайній мірі до мене) з боку водіїв!
--- End quote ---
такого навіть в ПДР немає )) адже велосипедист є повноцінним! учасником дорожнього руху і на нього поширюються такі ж правила як на автомобілістів.
А повагу я теж часто замічаю, але іноді попадає якийсь придурок (дура) і тоді не дуже весело..
Юра:
ну хлопці,все таки легше сказати 100 причин,чому її не зроблять,ніж чому зроблять,якщо постаратися, то всього можна добитися...)))
ше пропоную таке,як вже надумаєте і рішетеся шось робити(складете програму і опитування), то, щоб хтось(може має знайомих в редакції газети 20 хвилин,чи ше якісь)попросив написати якусь статтю...з заголовком "Велосипедисти йдуть, до мера з проханням вирішити проблему велосипедних доріжок" або шось того типу...там вже б і було розказано, трошки про вашу програму,про ваш похід до мера, а там вже в кінці відповідь б і написали....багато людей читають газету(пішоходів,яким не подобаються коли їздять по пішоходній доріжці; водіям,яким не подобається коли їздять по дорогах) думаю їх би тоже зацікавило таке..))
но це вже ви самі вирішуйте,чи ви не наважитися і будете тут сидіти і шукати чим побільше причин чому доріжки не зроблять, чи підете і вже точно будете знати відповідь мера..
Oleg:
--- Цитата: Юра від 12.08.2010, 22:22:14 ---(може має знайомих в редакції газети 20 хвилин,чи ше якісь)попросив написати якусь статтю...з заголовком "Велосипедисти йдуть, до мера з проханням вирішити проблему велосипедних доріжок" або шось того типу...там вже б і було розказано, трошки про вашу програму,про ваш похід до мера, а там вже в кінці відповідь б і написали....багато людей читають газету(пішоходів,яким не подобаються коли їздять по пішоходній доріжці; водіям,яким не подобається коли їздять по дорогах) думаю їх би тоже зацікавило таке..))
--- End quote ---
це можу взяти на себе, маю декілька знайомих журналістів, а також є серед наших шприхалів журналісти :)
Юра:
ну то вже добре...))
ше б опитування скласти...то треба братися всім разом..)))
Oleg:
опитування можна зробити на нашому форумі, на сайті "20 хвилин" і реальне на вулиці, а програму запозичити в київських колегів і адаптувати її під наше місто
Навігація
Go to full version