Мандрівки > Заплановані

карпати 22-23(24).08.2010

<< < (8/45) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: Юра від 09.08.2010, 14:38:49 ---зануда, ти стечкін, файно побалакати,яке там спати..)))
то ж не така аж довга поїздка,в дома можна виспатися..) :)

--- End quote ---
зря ти так... перед злим днем варто виспатись, бо до вечора ноги ватні стають... дуже дурне відчуття, коли ти просто не можеш вкрутити бо ноги не крутяться... але я по рівному гріб... а нам в гору

CoRacK:
Я їду, але по ходу один, Женьки не буде :(, по ходу вам пощастило :D :laugh:.

Стечкин:
я нарив наступну інфу: загальний вагон - 14 грн, плацкарт - 45 !
на двічі задане запитання, скіко коштує попередній продаж тьотка з довідки подивилася на мене дуже погано і відповіла: "на цей потяг квитки є завжди"

завтра/післязавтра навідаюсь ще раз, буду намагатися отримати інфу в іншої тьотки з довідкової...

teodor4ik:

--- Цитата: Fm від 09.08.2010, 20:20:26 ---Відповідаю авторитетно замість тьотки (бо їздив ним разів 15, правда тільки в загальному вагоні), квитки на даний потяг є завжди. Платити 45 грн. за плацкарт я ложив свій великий статевий орган (і не через фінансову скруту, а через українську натуру).

--- End quote ---
зрештою якшо взяти на 4 рила 6 загальних, то можна з чистою совістю закидати велами 3ті полки... заодно будуть замість багажної квитанції.

шось я погано уявляю в одному вагоні 15 роверів :) провідники попливуть мозгом...

Fm:
І ще, в Коломиї та дрезина десь в 7 ранку.
Гамаєм каву і пончики і пересідаєм в поїзд Коломия-Рахів, який відправляється в 8.13 ранку http://alltrains.x53.ru/index.php?lng=ua&fn=show2&id_train=1730
Прибуваємо в Яремче о 9.34, і маємо купу часу для нашої безнайдіної справи.
Чекаю аплодисментів.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version