Мандрівки > Заплановані
карпати 22-23(24).08.2010
teodor4ik:
--- Цитата: Fm від 21.08.2010, 09:19:25 ---Хто заїде забере в мене палатку тримісну?
В роксолану.
Я не тьотя лошадь, щоб весь той хлам на вокзал тарабанити.
--- End quote ---
а до мну підтащити могьош?
Дописано : 21.08.2010, 09:21:28
--- Цитата: teodor4ik від 06.08.2010, 08:48:55 ---Хто планує їхати відпишіться... краще потім відмовитись ніж потім не мати можливості приєднатись.
маршрут тут http://forum.shpryha.te.ua/index.php/topic,3771.0.html обговорення маршруту тамже..
виїзжаємо в Суботу 21го, збір 20.30 на театралці!!!ходові дні 22-23... тобто 2!!!!
їдемо до КОЛОМИЇ яремче-ворохта-верховина-вижниця-косів-коломия...
Організаційний збір перед драмтеатром в Четвер на 19.00 відбувся підпислось 16 чоловік
якщо вас не було, але ви бажаєте таки прийняти участь, це цілком реально, тілько що саме ви берете з собою треба уточняти у завгоспа (фм).
склад такий:
я
стечкін - 0,01%*
фм
трей
трей2
збірна Бучача Підгаєцькі "Веселі педалі"(4-чол.)
корак* :'(
еразел
капоне
саша
аеліта
таня
тайгер
тайгер2
ерл
Список необхідного особистого спорядження.
Справний велосипед із багажником обладнаний катафотами/блимаком;
Велорюкзак (можна замінити сумкою прив'язаною гумою до багажника);
Велочохол (можна замінити куском поліетилену і липкою стрічкою чи підодіяльником);
Окуляри/шолом/рукавички;
Спальний мішок із t комфорту 10 гр./С і нижче та килимок під нього (можна літній мішок із термобілизною) /температура під ранок може опуститись до 5-8 градусів/;
Ложка/миска/горнятко/невеличкий ніж;
Туалетний комплект (папір, зубна щітка, паста, мило, вологі серверки);
Комплект одежі (3 футболки, 2 пари шкарпеток, тапочки /на відпочинок і поїзд/, взуття на велосипед, вітрівка, дощовик, велоштани чи шорти);
Інструмент для специфічних вузлів вашого велосипеда (якщо такі вузли є);
Запасна камера;
Кожен повинен мати ємність 1.5 літра для води (загальної)
--- End quote ---
Aelita:
В мене ще одне запитання, не маю часу перечитувати все з початку, яка буде траса, більше асфальту, чи грунтовки? А то мої смартсеми трошки важко йдуть. :( На попередніх покришках було легше їхати. :(
Ratamahatta:
--- Цитата: Erazel I-st від 21.08.2010, 00:01:38 ---Ну я дивився по метеопрогу то по ночах 9-10 градусів. так що людям треба теплий одяг. Хоча ТОБІ то чого паритися, ти дивись вночі взагалі не перегрійся :D,
Але якщо серйозно то хороші штани і куртка не завадять.
--- End quote ---
:nono: я мав нв увазі день ! :)
Fm:
--- Цитата: Aelita від 21.08.2010, 10:04:56 ---В мене ще одне запитання, не маю часу перечитувати все з початку, яка буде траса, більше асфальту, чи грунтовки? А то мої смартсеми трошки важко йдуть. :( На попередніх покришках було легше їхати. :(
--- End quote ---
став полисіше. асфальт буде
Aelita:
:( а як же гори? ми туди на веліках не полізимо? :o
Навігація
Go to full version