Мандрівки > Заплановані
карпати 22-23(24).08.2010
teodor4ik:
Хто планує їхати відпишіться... краще потім відмовитись ніж потім не мати можливості приєднатись.
маршрут тут http://forum.shpryha.te.ua/index.php/topic,3771.0.html обговорення маршруту тамже..
виїзжаємо в Суботу 21го, збір 20.30 на театралці!!!
ходові дні 22-23... тобто 2!!!!
їдемо до КОЛОМИЇ яремче-ворохта-верховина-вижниця-косів-коломия...
Організаційний збір перед драмтеатром в Четвер на 19.00 відбувся підпислось 16 чоловік
якщо вас не було, але ви бажаєте таки прийняти участь, це цілком реально, тілько що саме ви берете з собою треба уточняти у завгоспа (фм).
склад такий:
я
стечкін - 0,01%*
фм
трей
трей2
збірна Бучача Підгаєцькі "Веселі педалі"(4-чол.)
корак* :'(
еразел
капоне
саша
аеліта
таня
тайгер
тайгер2
ерл
Список необхідного особистого спорядження.
Справний велосипед із багажником обладнаний катафотами/блимаком;
Велорюкзак (можна замінити сумкою прив'язаною гумою до багажника);
Велочохол (можна замінити куском поліетилену і липкою стрічкою чи підодіяльником);
Окуляри/шолом/рукавички;
Спальний мішок із t комфорту 10 гр./С і нижче та килимок під нього (можна літній мішок із термобілизною) /температура під ранок може опуститись до 5-8 градусів/;
Ложка/миска/горнятко/невеличкий ніж;
Туалетний комплект (папір, зубна щітка, паста, мило, вологі серверки);
Комплект одежі (3 футболки, 2 пари шкарпеток, тапочки /на відпочинок і поїзд/, взуття на велосипед, вітрівка, дощовик, велоштани чи шорти);
Інструмент для специфічних вузлів вашого велосипеда (якщо такі вузли є);
Запасна камера;
Кожен повинен мати ємність 1.5 літра для води (загальної)
Стечкин:
Стечкин - 56%
хто шо бере - я зрозумів маються на увазі речі корисні для всієї групи:
1.газовий пальник + балон + кружка /баняк на нього на 1.2 літри з нержавійки + ал.чайник на 1,5 літри
2.фотоапарат
3.опціонально - при потребі можу взяти не одномісний намет, а двомісний - для негрубих
qwerty22:
приэднаються і напевне підгаєцькі веселі педалі до вас !
Дописано : 06.08.2010, 11:23:58ну і я повідомлю нас десь 4 може бути і більше а чоловік може бути необмежено ?
teodor4ik:
думаю чим більше тим веселіше... але тоді відпадають автобуси і кінцевий пункт переміститься в коломию, шо додає ше 45-50 км
Юра:
та пофік відстань,я думаю я напевно тоже приєднаюся..))
тому вже 2 учасники з підгаєцького велоклубу "Веселі педалі" вже планують поїхати(я і Андрій)
:)
Навігація
Go to full version