Загальний > Здоров'я
Кого-небудь хапають корчі після покатушок
Neoni:
--- Цитата: Сім самураїв від 03.08.2010, 22:25:53 ---і від лежання в тому числі, до речі. судоми можуть хапати і від зміни температури
--- End quote ---
правда, правда. Мене вночі під час сну як ухопить в ногу корч то *heat*ледве відіб*ю(валю зі всієї дурі по місцю де корч зловив), а все тільки через те що влітку не можу спати під одіялом(ковдрою *heat*), а коли різка зміна температури то страшно аж стає як вхопить і не відпускає :'(
andriy:
В мене таке може бути, якщо мало сплю, або якісь нервові навантаження.
Дописано : 03.08.2010, 22:39:59
--- Цитата: Neoni від 03.08.2010, 22:35:46 ---правда, правда. Мене вночі під час сну як ухопить в ногу корч то *heat*ледве відіб*ю(валю зі всієї дурі по місцю де корч зловив), а все тільки через те що влітку не можу спати під одіялом(ковдрою *heat*), а коли різка зміна температури то страшно аж стає як вхопить і не відпускає :'(
--- End quote ---
Не треба бити - треба просто той м'яз розтягнути і все буде гаразд.
Neoni:
а як його розтягнути якшо він як цемент і так болить шо очі вилазять :oотак
Стечкин:
--- Цитата: Neoni від 03.08.2010, 22:35:46 ---правда, правда. Мене вночі під час сну як ухопить в ногу корч то *heat*ледве відіб*ю(валю зі всієї дурі по місцю де корч зловив), а все тільки через те що влітку не можу спати під одіялом(ковдрою *heat*), а коли різка зміна температури то страшно аж стає як вхопить і не відпускає :'(
--- End quote ---
а ти горілки з перцем 100 гр на ніч - допомагає!
Neoni:
тоді так труби горіти будуть точно як в нього -> *heat*
:D
Навігація
Go to full version