ТехМайданчик > Спорядження

Модернізація велокомпа

<< < (3/4) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: Erazel I-st від 03.08.2010, 08:21:21 --- Класно зроблено. А що якщо робити без світлорозсіючої плівки? Ну бо некожен зможе її дістати.

--- End quote ---
тобі кіко тра? 200 грн м2... за 20 10см полоски стане на 30-40 компів

Стечкин:

--- Цитата: Erazel I-st від 03.08.2010, 09:19:39 ---ну та понятно, зараз це напівробочі моделі, а після "прокачки" стануть ексклюзивними і ціна зросте в рази  :), знаю я тебе Стечкін  :D . Нахаляву хочеш отримати ексклюзивні АС з підсвіткою  :)

--- End quote ---

саме так є.
а де ти пропав?
я вже тиждень за тобом полюю на циганці з метою позбавлення найдорожчого, що ти маєш...

Erazel I-st:
Мого велосипеда?  :o

Стечкин:

--- Цитата: Erazel I-st від 03.08.2010, 11:00:53 ---Мого велосипеда?  :o

--- End quote ---

ковбаси...

я твердо виішив перестати бути худеньким і нездалим, а стати товстим і красивим :)

Ganabis:

--- Цитата: Erazel I-st від 03.08.2010, 08:21:21 ---Хм, теж в черзі на підсвітку. А за поломки не бійся. Ніхто нести не буде дорогі 200 гривневі моделі. гадаю якраз всякі АС до тебе і понесуть  :) .
 Класно зроблено. А що якщо робити без світлорозсіючої плівки? Ну бо некожен зможе її дістати.

--- End quote ---
можна і без плівки,але тоді підсвітка буде нерівномірною,колись робив на тестер підсвітку,брав тоненьке оргстікло і матував,підставляв бумагу,фольгу,вийшло непогано,але дуже гемор

на крапці є тема,"віддам задурно" я написав що потрібні биті дисплеї,може хтось відізветься,а на разі маю ще одну штуку
Дописано : 03.08.2010, 19:33:50
--- Цитата: Стечкин від 03.08.2010, 08:47:31 ---маю 2 напывробочых АССайза для тренувань :)
можу вже надати

--- End quote ---
наразі немаю часу,трохи згодом побавлюсь.а що з ними,в чому поломка?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version