ТехМайданчик > Спорядження

Велофара на трьох діодах

<< < (5/8) > >>

Erazel I-st:
ОХРІНІТИ.
 Круто зроблено, круто. Але от чи необхідно таку потужність?
 Доречі народ. Якраз би придумати схему щоб світило не надто яскраво але рівномірно і з максимальним кутом. Щоб було добре видно всю дорогу і перешкоди. Юрка казав що бажано світло опускати якомога нижче. Щоб було видно рельєф дороги. От може повішати по невеликому фонаріку внизу штанів вилки? Може з такого щось получиться? 

Ratamahatta:
світить класно, доречи бачив вчора на східному , вихожу на балкон , бач а тут ялинка новорічна їде , купа світла!  :D

ти сьодня також буш кататись у темноті на бульварі ?

Oleg:
реально світло так валить..!
тепер парками небезпечно ходити, бо там літає вело-НЛО  :)

Ganabis:

--- Цитата: Erazel I-st від 03.08.2010, 08:23:41 ---ОХРІНІТИ.
 Круто зроблено, круто. Але от чи необхідно таку потужність?
 Доречі народ. Якраз би придумати схему щоб світило не надто яскраво але рівномірно і з максимальним кутом. Щоб було добре видно всю дорогу і перешкоди. Юрка казав що бажано світло опускати якомога нижче. Щоб було видно рельєф дороги. От може повішати по невеликому фонаріку внизу штанів вилки? Може з такого щось получиться? 

--- End quote ---
я включаю дальнє,десь де малолюдно,чи в парку в лісі,а так то на ближньому.для зручності з лівої сторони на ручці мікрик-треба нажав,світить,нетреба-відпустив.мєнт на дорозі-поблимав))
,на рахунок світла,можна щось таке зробити,по одному діоду на ліву і праву сторону.потужності двох думаю хватить
Дописано : 03.08.2010, 19:17:56
--- Цитата: Sasha від 03.08.2010, 10:05:15 ---світить класно, доречи бачив вчора на східному , вихожу на балкон , бач а тут ялинка новорічна їде , купа світла!  :D

ти сьодня також буш кататись у темноті на бульварі ?

--- End quote ---
в 22:00 буду біля орнави,один дядько хоче зацінити фонарик,десь проїдемось по гідропарку,потім по східному погасаю,думаю буду біля 23:00,а може і може раніше
Дописано : 03.08.2010, 19:19:35
--- Цитата: Oleg від 03.08.2010, 10:24:48 ---реально світло так валить..!
тепер парками небезпечно ходити, бо там літає вело-НЛО  :)

--- End quote ---
ще пока інцидентів небуло,бачу людей,блимну і кочусь помаленько)

peppermint:
Ganabis !

Переходь на масове виробництвао ліхтариків по індивідуальним замовленням шприхівців :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version