ТехМайданчик > Спорядження
Велофара на трьох діодах
baxic:
я то на 8 акумулярорів, невже 4 акумулятори недостатнь, адже є ліхтирики і на 1 або 2 і світять вони сильно, чи ти мав на увазі 8 діодів ставити?
bhagavan:
він мав на увазі шо в NiMh акумуляторів такі експлуатаційні умови, шо шоб вони добре працювати - їх треба розряджати до кінця і тіки тоді заряджати. Тому тобі треба мати два повних комплекти батарейок 4*2 щоб користуватись ними по фенушую. А якшо користуватися аби-як (недовго) - то можна і 4-ма.
Ganabis:
фара світить далеко,метрів 30-40 дуже гарно все проглядається,а так десь 60.яскравість освітлення трудно описати,десь як одна жигульовська фара,може трохи слабше.соьгодні таки поїду в парк сфотаю.
До Вахіс:правильно підказали на рахунок акумів,а вот звичайні світлодіоди йдуть приблизно однакові по яскравості.як хочеш потужнішого світла,то треба або більше штук ліпити,або брати шось подібне як я робив.ще варіант чуток підняти напругу на 0,1-0,2в,але це скоротить їм срок служби.
Vintage:
To Canabis Ну Ти і мастер, цікавить на скільки А/год у Тебе стоїть акум. ? І порада, реально паяй драйвер, також додаси тим терміну життя своїм світлодіодам + не буде так то всьо грітись + освітлення піднімеш на 6%...8%. Удачі бу-га-га!
Ganabis:
дякую.акумик від мобільного,точної ємності незнаю,десь від 700 до 1000.на рахунок діодів непереживаю,якщо в мене лазер з ДВД без драйвера вже більше року світить,то і тим нічо нестанеться.а грітись вони повинні,для того вони і мають термовідвід під радіатор
Дописано : 02.08.2010, 23:26:37обіцяні фото:
в парку біля обриву,дальнє світло
там само тіки ближнє (12 звичайних білих діодів)
сам обрив,світим в сторону баму
спуск від китайської
на Лесі Українки
всі фотки робились з різною витримкою,після чого я відібрав тільки ті,які найбільш правдиво передають рівень освітлення
Навігація
Go to full version