ТехМайданчик > Спорядження

Велофара на трьох діодах

<< < (3/8) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: Ganabis від 02.08.2010, 15:13:53 ---мені там драйвер непотрібний: напруга на акумі 3,9в,при нагрузці падає до 3,5в,а максимальна робоча самих діодів 3,6.з часом планую поставити маленький акумик на 12в або на 6в(який найду),от тоді і пригодиться драйв. :)

--- End quote ---
:o :o :o :o :o
кагбе... діоди вбивають не вольти, а ампери...кагбе... чому я і питав про драйвер побачивши шо діоди різні... боюсь ти сильно неправ і скоро буш шукав нові діоди...

Ganabis:
діоди одинакові,лінзи на них різні.резистор на 1,5 ома обмежує струм,сорі,несказав зразу *dontknow*.один діод по паспорту бере 300Ма,це типу номінальний режим,а,можна розганяти аж до одного ампера,але з гарним охолодженням.загальний струм на фару 1,3А,а це по 0,43 ампера приблизно на діод,так що є ще похер в похерівницях,ой порох в порохівницях :P

peppermint:
І наскіко далеко та саморобна фара світить. І яка яскравість освітлення ??

baxic:
до Ganabis
шо можеш підсказати по такому питанню:
у фару за 35 грн (чорна така з зеленою індикаторно кнопкою) шо на 4 батарейки АА і на 4 діоди хочу перепаяти на більш потужні діоди і використовувати там 4 нікель-магнієві акумулятори. Як то реально зробити

teodor4ik:

--- Цитата: baxic від 02.08.2010, 17:13:22 ---4 нікель-магнієві акумулятори. Як то реально зробити

--- End quote ---
ніяк, а вот нікель-металгідрид.. полегше буде... хоча всерівно тяжко... як мінімум їх тра буде 8... бо їх тра досажувати до кінця, а це стрьомно вночі :)... краще брати фару не діодну, а на лампи, там місця більше...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version