Загальний > Флуд, Флейм і Оффтоп
Вихвалляння байками шлях до викрадення?
Erazel I-st:
Ой, довго прийдеться чекати. По перше я пригат ище невмію. А по друге байк то ДХшний а нее дьортовий. Так що до великих дропів я докочусь нескоро.
З.І. Нескоро не означає взагалі ніколи.
Cyrax:
Байк у тебе фрірайдний, а фрірайд сам по-собі включає в себе усі види дисциплін, такщо не відмазуйся. 8)
А дропати я тебе не заставляю одразу, але цього року повинен дропнути звітам, благо для твого нового байка це як наїхати на глибоку ямку, і непросічеш що проїхав її. Дроп приблизно 1.5 м від вильоту до приземки, його любий олух подолає.
Думаю за весну-літо наберешся відваги та вміння. Тільки головне, щоб у тебе було бажання вчитись і хотіти навчитись чогось хорошого і красивого, на що твій байк заслуговує!!!
Erazel I-st:
Так, непоняв. півтора метра в довжину чи висоту? Ти про той що в карєрі? Та ложив я раніше липня(десь стільки часу треба щоб зжитися з байком) з нього пригати :)
Cyrax:
Це дроп а не дьорт, проводиш пряму від початку вильоту до кінцевої точки падіння і виходить десь 1.5 метра(уявна похила лінія).
Во додав фотку...
xlibes:
Всьо, Гиразел, хана твоїй рамі. Я вже маю всю мені потрібну інформацію. Плюс я знаю де ти живеш. Спеціально приходив з Віталіком 2 рази, щоб уточнити де ти мешкаєш.
А якщо серйозно, то по-перше, вітаю!
А по-друге, не тре так перебільшувати. Ось для мене опис ваших причандалів і обвісів як китайська грамота. Я навіть не знаю точно, що стоїть на моєму байку. Я веду до того, що такі відомості будуть цікавити тільки таких самих маніяків як ви.
А одні маніяки, наче, не повинні тирити роверів в інших маніяків.
Навігація
Go to full version