Загальний > Флуд, Флейм і Оффтоп
Вихвалляння байками шлях до викрадення?
Erazel I-st:
--- Цитата: Сім самураїв від 22.02.2008, 11:50:29 ---Гиразел, терміново витирай свій аватар, бо в тебе в очах світиться: я маю піцот баксів і буду з ними сьогодні біля драмтеатру...
да, і взагалі, коли ми домовляємось прь покатушку - місце і час треба засікрєчувати, бо прийде хтось і повідбирає всі наші канапки, наготовані в дорогу....ужос! :o
--- End quote ---
СС, ти хоч колись можеш бути серйозним? І взагалі хватить мої слова перекручувати. Я не закликаю до параної, я просто вважаю що треба убти обрежнішими. Хоча тобі то пофіг. с3.14здять цього купиш нового. Тобі недовго збирати прийдеться.
Сім самураїв:
--- Цитата: erazel від 22.02.2008, 11:54:48 ---СС, ти хоч колись можеш бути серйозним? І взагалі хватить мої слова перекручувати. Я не закликаю до параної, я просто вважаю що треба убти обрежнішими. Хоча тобі то пофіг. с3.14здять цього купиш нового. Тобі недовго збирати прийдеться.
--- End quote ---
Гиразель, обіцяю, як вкрадуть твого ровера - буде серйозним рівно 1 хвилину (мовчання). а потім буду ржати:)))
якщо ти натякаєш на відносну дешевизну мого ровера, то він для мене і так дуже дорогий:) у всіх значеннях:)
skaz:
--- Цитата: erazel від 22.02.2008, 11:51:54 ---Ну ви загнули. Звісно не в банку. Від крадіїв я раджу велосипеди оберігати. Але щоб тримат иі пилтинки здувати то вже ні. Блін, тільки я б його зібрав. Пісець тернополю буде. У місті зявиться нвоа легенда - про Демонічного велосипедиста. БАйк у мене червоно-чорний, ще й я щось таке на себе підберу і все. Люди будуть боятися вихзодити зщ домів. А в лісі появляьться нові буреломи і ями. Все зруйную всіх переїду. Бу-г-га >:D
--- End quote ---
Пацталомммммммм :D ;D
Cyrax:
--- Цитата: erazel від 22.02.2008, 11:51:54 ---Ну ви загнули. Звісно не в банку. Від крадіїв я раджу велосипеди оберігати. Але щоб тримат иі пилтинки здувати то вже ні. Блін, тільки я б його зібрав. Пісець тернополю буде. У місті зявиться нвоа легенда - про Демонічного велосипедиста. БАйк у мене червоно-чорний, ще й я щось таке на себе підберу і все. Люди будуть боятися вихзодити зщ домів. А в лісі появляьться нові буреломи і ями. Все зруйную всіх переїду. Бу-г-га >:D
--- End quote ---
Ну чувак, час покаже яким ти у нас демон-райдером станеш ;D. Ловлю на слові у присутності усіх форумчан.
Попробуй тепер сказанути якусь маразматичну відмазку, коли ми попросим "показати клас" на 40см. вильоті. :DДля мене, наприклад, пройде твоє хрещення коли ти стрибнеш із дропа там в карєрі (літом часто їздили туди, вже не памятаю назви села, що недалоко знаходиться від нього). Тоді докажеш, що ти не пустодзвін і не купив байк ради вихваляння.
І не кажи. що дроп галімий і т.п. Він якраз досить маленький, щоб навчитись контролювати байк при падінні, та виробити імунітет проти страху:)
werty:
я буду 100% ;) хочу глянути на це цюдо :D
Навігація
Go to full version