Загальний > Флуд, Флейм і Оффтоп

Вихвалляння байками шлях до викрадення?

<< < (3/11) > >>

ROLLIN:

--- Цитата: erazel від 22.02.2008, 10:45:35 ---А коли це я його світив.Я не заперечував що назбирав на байк. Але одне діло коли знають що гроші у тебе є .А зовсім інше коли знають коли і де ти з ними будеш.
 Я не кажу нічого нікому не розказувати. Я пропоную не розказувати це на форумі, до якого мають доствсі кому попало.

--- End quote ---

КОли світив коли ти писав шо вже має 2000грн і поїдеш на виставку це раз.
Разель ти якийсь преляканий раду викачати яйця чи віск вилити.
По преше ти неправильно сприймєш це слово хвалитись,цю раму шо ти купив навіть як хтось вкради він її фіг продасть шапиш.!

так шо ти як завжди в свому репаертуарі! давай фото байки повтикаєм.

werty:
Серий ти тепер в банку будеш свого байка тримати :D
я так чуствую що ти навіть дропати на ньому небудеш бо скажеш що дорогий він >:D

Давай фото >:(

ROLLIN:
Не дай Бог, шоб він сказав як один на псевдо райдер: У МЕНЕ ВИЛКА ВСЕ гасить і того я небуду там стрибати -надіюсь Разель ти такого невидаш? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D-супер дибільний смайл нє шоб такий зробити тяжко? модератором себе ше називає!

Сім самураїв:
Гиразел, терміново витирай свій аватар, бо в тебе в очах світиться: я маю піцот баксів і буду з ними сьогодні біля драмтеатру...
да, і взагалі, коли ми домовляємось прь покатушку - місце і час треба засікрєчувати, бо прийде хтось і повідбирає всі наші канапки, наготовані в дорогу....ужос! :o

Erazel I-st:
Ну ви загнули. Звісно не в банку. Від крадіїв я раджу велосипеди оберігати. Але щоб тримат иі пилтинки здувати то вже ні. Блін, тільки я б його зібрав. Пісець тернополю буде. У місті зявиться нвоа легенда - про Демонічного велосипедиста. БАйк у мене червоно-чорний, ще й я щось таке на себе підберу і все. Люди будуть боятися вихзодити зщ домів. А в лісі появляьться нові буреломи і ями. Все зруйную всіх переїду. Бу-г-га  >:D

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version