Мандрівки > Звіти
ЕТНОФЕСТИВАЛЬ "Підкамінь-2010"
degrol:
а на фоні то надувний циліндр-стенд для скелелазіння від львівського турклубу "Манівці-Аргонавт" ??
Стечкин:
--- Цитата: degrol від 27.07.2010, 20:48:51 ---а на фоні то надувний циліндр-стенд для скелелазіння від львівського турклубу "Манівці-Аргонавт" ??
--- End quote ---
так, це надувний скалодром, від якого клубу - не знаю.
Vintage:
На мому від Підкаменя до під'їзду - час - 2:58 год, дистанція - 60 км, враховуючи те, що заїхавши в Чистилів, додому вже "матрасили" по повній, насолоджуючись відбутим та ділючись враженнями; швидкість від Підкаменя до Чистилова була - супер, Віталій молодець, що на таких "зубатих" протекторах постійно тримав "шальоний" темп, бо я би мабуть згубив своє здоровля (на "зубастіках"). По пам'ті, від Золочова до місця ночівлі "накрутили" 40 км, більше м ніц не годен вказати оскільки мій велокомп після "реставрації" на вокзалі не працював належним чином (зараз чекає ремонту+повної модернізації)!
baxic:
--- Цитата: degrol від 27.07.2010, 20:48:51 ---а на фоні то надувний циліндр-стенд для скелелазіння від львівського турклубу "Манівці-Аргонавт" ??
--- End quote ---
саме так
по кілометражу - від Золочева до хати 120 км
з них
41 Золочів-ночівля в полі
14 ночівля - підкамінь
60 Підкамінь-Тернопіль
5 км - намотав по Тернополю
і про сам ПВД:
цікаво, спортивно, пригодницько
марними були закиди окремих експертів, що формат поїдки не вірний (або на фестиваль, або покататись). Можна чудово поєднати поглинання кілометрів траси з відпочинком на фестивалі
Навігація
Go to full version