Розпочалось все доволі банально
з планування поїздки до, Золочова - електричкою, далі - власними силами. У електропоїзді спокійно та без ексцесів доїхали до запланованого пункту висадки. Так вроді-би хотілось того ж таки вечора попасти у Підкамінь і заночувати там, але не хотілось дуже гнати, тож обійшлись нормальним темпом їзди + культмасові споглядання-фотографування культурних цінностей.
По дорозі трапилось скуповуватись у селі Сасів он Олексій задоволено закидає рюкзак за спину (просто там - хмільний напиток)
А далі дорога - дорога і ще раз - дорога...
Водопій (або Vintage - "висушує" криницю)
і знову - дорога що цікаво, що Стєчкін навіть на крутих підйомах "обганяв" бусіки от типу того
А оце буквально хвилинний перепочинок, протягом якого Стєчкін "знищив" усі стратегічні запаси ковбаси !?!
Підгірці - ошатний красивий старовинний замок - ще одна культурно-ісорична пам'ятка України!
У селі Переліски застали весілля на одному з подвір'їв, якраз була забава з перевдяганням пар, ми зупинились на кілька хвилин, щоб трішки поринути у давні весільні традиції і підняти собі настрій... Десь у оцих пречудових місцях,
подалі від цивілізації, ми і розбили палатку на нічліг. Нічліг був - страшним, а зранку ми побачили - "вампірів" ...
Попрокидались поїли, прибрали та зібрались знову в дорогу
одразу були цікаві лісові дороги зі складним покриттям, один тьоска мій не горював на свому роверику з "зубатими" протекторами, ну і мій "тєжкий шоссер" мене не підводив!
За селом Літовище- поворот на 90 градусів наліво, і ось обриси Підкаменя
Уже там у Підкамені зустріли - земляків зробили традиційне фото
і попрямували до монастиря (Стєчкін - зізнався що там він ще не був)
А далі побачивши на фесті цілі юрби красивих, в українських національних вбраннях звабливих пишногрудих українських дівчат, я - зрадив свому фотоапарату... хіба Олексій докине кілька фото.
На рахунок напівматрасної покотеньки, я - помилявся на показниках велокомп'ютера час - 2:58 год, дистанція - 60 км. І всьо було просто СУПЕР як на другий рік матиму час приїду обов'язково і на більшу кількість днів!