Мандрівки > Майбутні
28 липня - 1 серпня 2010 - Чорногора на 4-5 дні.
Dreamland:
було б добре якби на карті вказав приблизний маршрут -а також місця де можна заночувати :)
Дописано : 26.07.2010, 09:48:05Накинув приблизний маршрут
Ворохта- Лазещина - перемичка Говерла-Петрос - Рахів - Косівська поляна - Кобилецька поляна - Водиця - Дубове - Усть Чорна - Колочава – Синевір – Синевірське озеро – Міжгір'я – Пилипець – Шипіт - Воловець
відрізок Лазещина - Рахів - може буде мінятися - щоб максимально охватити регіон Чорногори.
питання до бувалих - чи можна\легко видертися з велосипедом на Петрос.
Fm:
не легко, но видертись можна.
Dreamland:
інший маршрут накинув - більше природи і меньше асфальту
Ворохта - Дземброня - г. Вухатий камінь - г. Піп Іван - г. Бребенескул - о. Несамовите - далі мабуть до Заросляка і на Ворохту
відрізок Дземброня - ПіпІван можна пройти південіше, по Чорному Черемошу до КПП далі до озера Шибене і підьйом на ПіпІван(можна від Шибенного повернутися троха назад і звернути на Марічейку).
Дописано : 26.07.2010, 14:03:24
--- Цитата: Avanar від 26.07.2010, 01:58:58 ---На Чорногору, тих що я бачив з велосипедами, основна маса виїзджає з Лазещини на перемичку між Петросом і Говерлою, а потім більша частина зпускається по старій Австрійській дорозі на Кваси, але це на 1 день (при цьому можна з ровером попробувати залізти на Петрос, але краще без ровера), або прочесати весь хребет до Піп Івана, що довше і набагато цікавіше. Хребет весь цікавий, якщо здоров'я або стежка не дозволяє, то деякі вершини можна об'їхати збоку. Кінець маршруту в Верховині, туда від обсерваторії є досить непогана дорога.
Приготуйся до досить сильного вітру і дощу, хоча в серпні може і пронести.
--- End quote ---
так - але планую проїхати в протилежному напрямку від Дземброні - Шибене - Марічейка - ПіпІван - далі по хребту до Говерли (яку мабуть прийдеться обїхати з південно-західної сторони) і потім спускатися на Кваси.
Avanar:
--- Цитата: Dreamland від 26.07.2010, 11:43:18 ---інший маршрут накинув - більше природи і меньше асфальту
Ворохта - Дземброня - г. Вухатий камінь - г. Піп Іван - г. Бребенескул - о. Несамовите - далі мабуть до Заросляка і на Ворохту
відрізок Дземброня - ПіпІван можна пройти південіше, по Чорному Черемошу до КПП далі до озера Шибене і підьйом на ПіпІван(можна від Шибенного повернутися троха назад і звернути на Марічейку).
--- End quote ---
Шось воно якось не то...? Сів перед картою, і не можу цей маршрут зрозуміти - і не лінійний, і не кільцевий, або ти назви вершин переплутав. І як ти хочеш з Ворохти прямо на Дземброню попасти?
Dreamland:
зранку з Коломиї раховозом до Ворохти - далі своїм ходом недоїзжаючи Верховини в Ільцях звертаю направо - і вздовж чорного черемошу аж до КПП - далі по маршруту - Шибене - Марічейка - ПіпІван ... лише ще незнаю куди після Говерли поїхати - чи на Кваси-Рахів і ще покататися по Закарпатті чи до Лазещини і додому - то буде видно вже по ходу мандрівки
Навігація
Go to full version