Мандрівки > Заплановані

велосипедом в Підкамінь на етнографічний фестиваль

(1/1)

Стечкин:
маршрут: Тернопіль- Золочів - електричка.
Велосипед: Золочів (замок) - Сасів - Підгірці (Замок) - Пониква - ночівля в лісі в наметі - Підкамінь (етно фестиваль) - Тернопіль.
в Олесько не їдем.
1-ий день до 50 км, 2-ий до 70 км.
виїзд електричкою Тернопіль - Львів 24.07.10 о 16:21.
збір на вокзалі зліва о 16:00 - скорше виїхати не виходить через роботу та інші справи.
Учасник повинен мати: велосипедний шлем, велосипедні рукавиці, захисні окуляри, одяг від дощу, запасну камеру, особисту мед. аптечку, спальний мішок + килимок під нього, 100 грн.
Орієнтовно витрати на подорож не повинні перевищити 60 грн.
Запрошуються ВСІ, хто має велосипед і вміє на ньому їздити.

тел. 067-2080636 - на форум краще не пишить, я просто не бути мати часу переглянути

Віталік Вінтаж! Кинь ссилку на фестиваль :)

Vintage:
Ну і зануди, чесне слово, розжовую : електричкою до Золочова - "вбиваються" 2 зайчики перший Після пів-робочого і трудового дня не "пиляти" трохи вимотаним роботою весь маршрут до Підкаменя, по-друге-ге захопимо охопимо трохи Золочівський р-н Львівської обл. + фактично основна "фінча" не їхати туди і назад одним і тим самим маршрутом (якось воно не теє) до того всього сподіваюсь темп поїздки буде "напівматрасним" для насолодження краєвидами, фотографування і етнопивовипивання!!!
http://pidkamin.ridne.net/

Erazel I-st:

--- Цитата: Стечкин від 23.07.2010, 23:55:12 ---2. обидва Віталіки не іздили від Золочіва до Підкаменя, їм це буде цікаво, а там є на що подивитися

--- End quote ---
І ти хочеш їх тими дорогами провести? Співчуваю я їм, ой співчуваю.

baxic:

--- Цитата: Erazel I-st від 24.07.2010, 00:05:44 --- І ти хочеш їх тими дорогами провести? Співчуваю я їм, ой співчуваю.

--- End quote ---
не переживай, от тільки підкачаєм скати і ух як понесемся

Мальцев Олександр:
Зауваження щодо маршруту обговорюють в майбутніх. В запланованих їм не місце. Залишіть тему у спокої! Якщо автор не публікував її у майбутніх - значить не  вважав за потрібне.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

Go to full version