Мандрівки > Майбутні

куда очі дивляться - 3 :)

(1/4) > >>

yura881:
Всім привіт. Є бажання покататись по лісам, але нажаль погано знаю місцевість. Хотілося б так: відїхати від Тернополя на якомусь транспорті, а повертатися через ліси і поля (Щоб грунтових доріг було хочаб 70%). Кілометраж 40-60 км, по лісах думаю вистачить. Не обов"язково знати весь маршрут - мені основне напрямок :)   Хто що підкаже?

Erazel I-st:
Виїзджаєш в Петрики, спускаєшся до ставків і там заходиш в ліс. І їдеш/йдеш направо. Якщо до вечора вийдеш з лісі в районі Підгороднього то буде добре. А не вийдеш, ну то що, гадаю одну ночівлю витримаєш.

teodor4ik:

--- Цитата: yura881 від 23.07.2010, 16:40:37 ---Всім привіт. Є бажання покататись по лісам, але нажаль погано знаю місцевість. Хотілося б так: відїхати від Тернополя на якомусь транспорті, а повертатися через ліси і поля (Щоб грунтових доріг було хочаб 70%). Кілометраж 40-60 км, по лісах думаю вистачить. Не обов"язково знати весь маршрут - мені основне напрямок :)   Хто що підкаже?

--- End quote ---
дивись першу кукурузу... там недалеко, можна в чернилові повернути до сільпо, як починалась 2га кукуруза... 70% грунтовок, 30% стежок.
Дописано : 23.07.2010, 17:02:12
--- Цитата: Erazel I-st від 23.07.2010, 17:00:13 ---Виїзджаєш в Петрики, спускаєшся до ставків і там заходиш в ліс. І їдеш/йдеш направо. Якщо до вечора вийдеш з лісі в районі Підгороднього то буде добре. А не вийдеш, ну то що, гадаю одну ночівлю витримаєш.

--- End quote ---
там шо так далеко чи тонко намекаєш шо зблудити можна?

Erazel I-st:
Нє, там проходимі ліси, і мало стежок. Дич повна. І головне до міста недалеко. Головною проблемою є якось до того міста вийти.

yura881:

--- Цитата: Erazel I-st від 23.07.2010, 17:58:59 ---Нє, там проходимі ліси, і мало стежок. Дич повна. І головне до міста недалеко. Головною проблемою є якось до того міста вийти.

--- End quote ---
Не сміши - там маленька лісопосатка, не вірю що там можна заблукати

А що відомо про лісок на північний захід від Теребовлі?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version