ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда
Велосипед для дитини (8 років)
Антон Одобецький:
ІМХО, для дитини найкраще підійде Аіст. Особисто я на ньому усе дитинство відкатав.
Cyrax:
БМХ купляти тай все (вигідніша покупка за базарне барахло), тай малий буде довольний як слон цукеркою. По місту хватить поза вуха катати. БМХ поєднує хроммолібденову раму; колеса 20" витримують ацкі навантаження. Водночас при своїй вазі надзвичайно маневрений і легкий в керуванні; потребує мінімум тех. обслуговування, так як на сінглспіді мало деталей, щоб доставити головний біль:)
Erazel I-st:
Теж вірно. І міцний і простий в обслуговуванні. Та й коштує небагато.
Andrizzio:
--- Цитата: Антон Одобецький від 22.07.2010, 16:59:03 ---ІМХО, для дитини найкраще підійде Аіст. Особисто я на ньому усе дитинство відкатав.
--- End quote ---
ну хватіт, якшо нас примусово щемили, то не означає шо нашим дітям такого самого треба. Тим більше при теперішньому виборі.
Дописано : 22.07.2010, 21:33:14
--- Цитата: Cyrax від 22.07.2010, 17:04:55 ---БМХ купляти тай все (вигідніша покупка за базарне барахло), тай малий буде довольний як слон цукеркою. По місту хватить поза вуха катати. БМХ поєднує хроммолібденову раму; колеса 20" витримують ацкі навантаження. Водночас при своїй вазі надзвичайно маневрений і легкий в керуванні; потребує мінімум тех. обслуговування, так як на сінглспіді мало деталей, щоб доставити головний біль:)
--- End quote ---
я тоже за БМХ - практично, надійно, умовно дешево, і саме головне шо круто !!! буде прививати велоекстрім !
Юра:
оооооо...
в мене знайомий має модний вел...такий самий за великий,як бмх,можу "чучуть" більший,передня вилка амортизована,задній аморт,6 передач...
колеса менші ніж 24..
і він його продасть і так для нього замалий...думаю за 400-500 грн,можна договоритися...
для дитини буде просто супер,аморти пахають дуже добре...мінімальний ремонтик,який потягне не більше 20 грн і настройка і велик,як новий.. :)
Навігація
Go to full version