Мандрівки > Звіти

веломандрівка 29-30квітня

<< < (2/3) > >>

Zombie [Coffe]:
Так поїздка вийшла надто інтенсивна. Треба було б на 3 дні планувати - тоді справді в кайф би получилось

Erazel I-st:
Згідний. Час нас піджимав. На Камянець так нормально і не подивились.

Dreamland:
Найбільше смакує обговорення подорожі тоді - коли гарно вмостившись після душу в теплій кімнаті перед монітором - передивляєшся фотографії поїздки і обговорюєш її на форумі чи асьці. Всю велоподорож ми трудилися - крутили кілометри асфальтових і не дуже доріг в дощ, вітер і сонце, під акомпанемент снуючих повз нас вантажівок та нахабних легківок. Було багато негативних моментів, які намагалися здолати нас морально та фізично, але ми все це пройшли - тому можемо тішитися що зуміли подолати такий шлях. З цієїх подорожі я взнав багато нового та цікавого щодо планування та організації велопоїздок. Тому думаю наступні наші подорожі будуть досконаліші як по організації так і по проходженню. Думаю більшість учасників будуть згідні зі мною.

bhagavan:
НАЙбільшим ляпом і проступом було те, шо ми дозволили дріму ночувати окремо від групи. Більше так робити не можна. Ми цілу ніч в безпечних, мякеньких і тепленьких спальниках місця собі не знаходили, думаючи як там Дрім, шо з ним сталося і шо може статися :) Більше розривати групу не будемо ....

Zombie [Coffe]:
Справді, Дрім багато чого втратив. А в кам’янці йому певно всеодно не дали нормально виспатись (чи навпаки дали виспатись) :) тому він такий роздратований.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version