Мандрівки > Звіти
Кукурудза2, або "Сама злачна поїздка"
Erazel I-st:
Ось ми і відкатали Кукурудзяну поїздку №2. детальні звіти будуть згодом. А поки що хочу просто поділитися своїми фото. А якщо в кількох словах то було все, були й поля, були й траси. Були високодуховні бесіди, були й просто відкриті валяння дурня(так що не дивуйтесь фоткам з озера біля Ангелівки :D )
http://picasaweb.google.com.ua/tretyaksergiy/Kykyrydza2#
bhagavan:
Прибіг сюда швиденько шукати звіт про поїздку, бо прийшло повідомлення, шо Користувач Сергій додав до альбому "Кикиридза2" таку кількість фотографій: 143 :)
Думаю - ого, нічо собі )
Вітаю з гарною мандрівкою - помучились певно в таку спеку, нє? вода скінчилась перейшли на кокоси :)
Erazel I-st:
Так, спека дійсно працювала на всю силу. Але нам це не сильно заважало, просто воду пили по чорній силі :) . А кокос я взяв ще зранку(таємно) щоб трішки розвеселити колектив. Хотів глянути як вони будуть його розколювати в чистому полі. Але забув за нього, і згадав лише у Збаражі.
З.І. Про назву альбому. Я чогось звик таким чином транслітерувати наші У ти И. Трішки викликає путаницю, але гадаю то не критично :)
bhagavan:
--- Цитата: Erazel I-st від 17.07.2010, 23:57:52 ---Так, спека дійсно працювала на всю силу. Але нам це не сильно заважало, просто воду пили по чорній силі :) .
--- End quote ---
Ну заважало чи ні - це ви потім відчуєте. Пити воду по чорній силі - це не проходить безслідно.
--- Цитата: Erazel I-st від 17.07.2010, 23:57:52 --- З.І. Про назву альбому. Я чогось звик таким чином транслітерувати наші У ти И. Трішки викликає путаницю, але гадаю то не критично :)
--- End quote ---
Це не критично і викликає не "путаницю" а просто додає трохи гумору. Я наприклад посміхнувся коли прочитав ))
Мальцев Олександр:
Гарно з'їздили :)
Навігація
Go to full version