Подорож до Зарваниці завершилася. Шкода, що не зміг здибатися з Підгаєцькими шприхалями, але то не дивно при такій кількості людей. Я так розумію, що моє повідомлення Юра і qwerty отримали. Нажаль ваш дзвінок побачив лише вдома.
Отже подорож до Зарваниці пройшла так
RT - 2 год 15 хв (це повний час, бо я не зупинявся і пив "на колесах").
DST - 56 km
AS - 24.7 km/h
Погода ідеальна, вітру не було зовсім, ніщо не перешкоджало, хіба тільки патрулі ДАІ дивилися косо. А один навіть крикнув - "Гей куди валиш? Там знак STOP." Я певно справді той знак не помітив
У Зарваниці людей було дуже багато. Тому, поміняв топталки на сандалі і пішов пішки до місця зустрічі - джерело Св. Анни. Колег по цеху не знайшов, відправив SMS і пішов переодягатися в чисте, щоб скупатися в басейні Св. Анни. Стояти в черзі не міг, за велосипедом ніхто не дивися, тому стрибнув у воду через огорожу. Знаю так неможна, але ніхто не розсердився. Після того походив у одязі поки той не висох, попоїв, напився води, ще купив на запас і рушив десь о 12-30.
Спочатку дорога додому йшла легко, але потім вода нагрілася і вже не охолоджувала. Все що випивав одразу виходило з потом. Коротше, показники такі:
RT - 2 год 26 хв
AS - 22.6 km/h
Але цей час не є повним тому що не враховує 3-4 зупинки, які я робив для поповнення запасів води. Повний час мав би бути десь 3 год, оскільки в 15-30 я тріскав салат з помідорами, огірками і цибулею і запивав смачною джерельною крижаною водою.
Фоток немає, дружина забрала фотоапарат на море, cорі