Мандрівки > Майбутні
WHO IS WHO - 2
Юра:
ооооо..теодор,прикольний варіант...)))
в такому випадку я б поїхав..))
але по умові, що на початку я буду з тобою,а там вже десь або ти від мене злиняєш,або я від тебе..))) :D
avalanche:
я ось тоже думаю з ким би мені піти :)
Сім самураїв:
блін, ви шо на дискотеку збираєтесь?:))))
nikel:
Заходжу на шприху дуже рідко, але побачив дану тему з розсилки:)
дуже хочу познайомитися з вело-людом із Шприхи, хоча на вигляд думаю багато кого бачив, і мене також багато хто бачив:)
В мене велосипед вже десь більше року, але ще ні разу не виїджав на ньому дальше району...тому, народ, постараюся приєднатися до вас в неділю щоб позайомитися і катати:)
П.С. думаю багато хто мене впізнає, бо катаю по центру на сірому ровері з бабською рамою:))))
а таких більше не існує в Тернополі :D
bhagavan:
--- Цитата: nikel від 12.08.2010, 01:15:59 ---Заходжу на шприху дуже рідко, але побачив дану тему з розсилки:)
--- End quote ---
Ну для того і робилась розсилка )
і для того власне затіяна форумівка - шоб ми не вдивлялися в обличчя один одного, коли бачимо якогось ровериста на вулиці і не думали: "десь я його бачив ..."
Єдине шо формат зустрічі поки вільний і невідомо як нам, зібравшись, поводитись і куди йти/їхати... якшо будуть люди без велосипедів, а вони будуть, треба буде брати до уваги і їхні інтереси.
П.С. Думаю не зайвим буде попередити, що бажано мати з собою якісь кишенькові гроші, якби раптом ми скидалися на якусь провізію.
Навігація
Go to full version