Мандрівки > Майбутні

WHO IS WHO - 2

<< < (2/30) > >>

Andrizzio:
файно, буду.

--- Цитата: Штир від 14.07.2010, 15:00:58 ---Двома руками ЗА!!! І у мене є пропозиція - зустрічатися не у саму Тернополі, а в околицях Тернополя, наприклад Івачівське озеро, Плотича або інші місце. Так гарантовано зберуться люди, які хоч трохи катаються і крім того буде більше можливостей для спілкування.
У парку мало місця, і МИ всі будемо довго домовлятися куди поїхати.

--- End quote ---

ну ми ж не катати збираємся, а побачити нових

Мальцев Олександр:
Пропоную все ж таки якійсь захід (міні змагання) організувати.
Старим дядькам приймати участь необов’язково, можна просто бути глядачами.
Однозначно десь  в лісі. А не в парку і не в місті. Недалеко, щоб приїхало більше людей.
Десь так, щоб подивитись як наші екстремали стрибають.

teodor4ik:

--- Цитата: Zombie від 14.07.2010, 17:07:01 ---Пропоную все ж таки якесь міроприємиство (міні змагання) організувати.
Старим дядькам приймати участь необов’язково, можні просто бути глядачами.
Однозначно десь  в лісі. А не в парку і не в місті. Недалеко, щоб приїхало більше людей.
Десь так щоб подивитись як нормальні пацани (не КК ):) стрибають .

--- End quote ---
от на чию підтримку і розуміння суті питання найменше розраховував :)

реально 50 шашликів за раз не вжариш... тому поки хтось в лісі, хтось біля вогню порає і т.д.
але задача ж цікаво провести час а на потусувати, пожерти і розійтись... але я не навязуюсь.

Штир:
Якщо є бажаючі позмагатися, тоді це можна організувати на місці. Зараз треба визначити:
1. Скільки людей буде.
2. Де збираємося.
3. В котрій годині.
4. Форс-мажорні обставини (якщо погода не сприятиме).

Їжа - це друге питання. І навіть не варто говорити про 50 порцій шашлику, просто нереально організувати (гроші зібрати, купити м'яса, замаринувати, привезти, приготувати, поділити). Кожний (або міні-групи) везуть з собою і самі собі готоють.

avalanche:
Я хочу, я буду) підтримую ідею з бейджиками але на лісадєєді я до подолян не хочу їхати тому за ідею просто піти в ліс)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version