Мандрівки > Майбутні
Буковельбайкпарк)
spirit:
--- Цитата: No Gamer від 12.07.2010, 17:43:18 ---на сайті буковелю пише до 15:00 і кажись там 90 грн.тіки 20 підйомів але я точно не знаю)
Дописано : 13.07.2010, 01:24:23Роллін ти не знаєш чи можна там велосипед на прокат взяти?
--- End quote ---
нажали ти правий, 90грн- 20спусків, байк можна взяти на прокат, кантрійний *No*
avalanche:
Це погано, але в всякому разі я думаю що там лісапєде які здаються на прокат кращі за мій :'(
spirit:
--- Цитата: No Gamer від 13.07.2010, 18:57:44 ---Це погано, але в всякому разі я думаю що там лісапєде які здаються на прокат кращі за мій :'(
--- End quote ---
чорну трасу фіг зїдеш, шкода байка і себе, це переводняк не підготовленому їхати в гори, освой переше то шо маєш вдома
avalanche:
Скажем так, я не проти зїздити в гори але немаю з ким і немаю на чому там кататися, а так то я не казав що буду на чорну пертись но думаю мені хватить вмінь зїхати з червоної без травм і тому подібних речей)
Andrizzio:
--- Цитата: No Gamer від 13.07.2010, 22:23:51 ---Скажем так, я не проти зїздити в гори але немаю з ким і немаю на чому там кататися, а так то я не казав що буду на чорну пертись но думаю мені хватить вмінь зїхати з червоної без травм і тому подібних речей)
--- End quote ---
а на червоній нема шо робити, там її як такої нема, тільки прогорнуто бульдозером.
Навігація
Go to full version