Мандрівки > Майбутні
Поїздка в Млинки
Fm:
соло для перевірки маршруту та для пошуку альтернативної короткої дороги через Гадинківці. До того ж я слабо катаю, на велосипеді не сидів років 10. Хоча недавній маршрут замками мені дався легко. Так що мій час можна буде вважати самим слабким.
Petryxa:
колись їздили з Тернополя в Млинки, то на моєму бортовому калькуляторі було трохи більше 90 км (від кільця, що на Рогатці і до спелеохати). виїхали близько 8.00 і були на місці десь 12.30 - 13.00.
щодо екскурсій: скільки захочете - стільки виходів під землю і буде, лиш би була наснага ходити :)
Ratamahatta:
--- Цитата: Petryxa від 08.07.2010, 17:44:43 ---колись їздили з Тернополя в Млинки, то на моєму бортовому калькуляторі було трохи більше 90 км (від кільця, що на Рогатці і до спелеохати). виїхали близько 8.00 і були на місці десь 12.30 - 13.00.
щодо екскурсій: скільки захочете - стільки виходів під землю і буде, лиш би була наснага ходити :)
--- End quote ---
нічо собі , а з якою швидкістю їхали?
Aelita:
Я точно їду!!! :)
helga lemberg:
--- Цитата: Aelita від 08.07.2010, 18:09:39 ---Я точно їду!!! :)
--- End quote ---
Соло?
Не сприйміть за образу :). Я просто не зрозуміла автора. Запропонував поїздку,як мінімум двоє людей висловили побажання приєднатися одразу, після того автор оголосив, що їде соло і на завершення аеліта оголосила що їде точно :) . Aelita=Fm?
Навігація
Go to full version