Мандрівки > Звіти
Звіт "Падіння колективу" або ж "Як ми відкатали Велотур по замках ЗахУкр 07.2010
Cyrax:
З усієї мішанини, я так зрозумів, що розбились на групи через те, що кожна хотіла їхати своїм маршрутом і через певні місця, а Стєчкену це - не сподобалось і він тримав злість на всіх впродовж подорожі. Вершті-решт вкінці невитримав і обматюкав там десь собі під носа усіх і все що на світі є :)
Tiger:
Під розривом я маю на увазі те, що в Золочеві нас було 8 чоловік. так би мовити на старті.
А на фініш ми прийшли:
1. Сам Стєчкін
2. Я, Василь, Андрій
3. Степан
4. Аеліта, Юра, ФМ.
Фактично група свідомо розбилась на 3:
1. Стечкін
2. Я з Василем і Андрієм напевно, а то він з нами їздив більше.
3. Степан, Аеліта, Юра, ФМ.
п.с. підтер трохи каші.
bhagavan:
Тема дуже схожа на "Роботу над помилками" в школі, коли роздають зошити і ти маєш сам написати, чого це вчителька червоним покреслила все вздовж і впоперек. Коли не можеш вгадати - йдеш, питаєш і скоро поки не забув - переписуєш в зошит.
Так як люди розділилися на групи - то тепер чіткої картини не отримаємо ,поки всі не відпишуться, бо кожен володіє епізодичними енциклопедичними відомостями про цю покотеньку. Чекаємо ше Стєчкіна - думаю він як завжди конструктивно все розставить (всіх розвішає) на свої місця
Стечкин:
--- Цитата: Cyrax від 05.07.2010, 16:35:07 ---З усієї мішанини, я так зрозумів, що розбились на групи через те, що кожна хотіла їхати своїм маршрутом і через певні місця, а Стєчкену це - не сподобалось і він тримав злість на всіх впродовж подорожі. Вершті-решт вкінці невитримав і обматюкав там десь собі під носа усіх і все що на світі є :)
--- End quote ---
я обматюкав стьопу, через якого довелося двічі пертися в неправильному напрямку (зайвих 7 км пішки) і якого чекали довше всіх на всіх зупинках.
стьопа взагалі виліз невідомо звідки і с ходу почав всіма керувати, всі собі тихенько мовчали, а я той процес попустив, бо не мав досвіду, як з тою худобою спілкуватися. тепер досвід є.
нікуди я не втікав, набридло пояснювати що якщо є коротша і довша дороги, то треба їхати по коротшій - тому просто поїхав додому.
Дописано : 05.07.2010, 17:34:25з приводу ковбаси - то була ковбаса, що купила Аеліта за власні гроші і я тої ковбаси не їв.
з всіх продуктів, куплених за спільні гроші, я з"їв тільки морозиво і пару штук печенья.
Avanar:
Пора до лав шприхи вербувати якогось психоаналітика на такі випадки.
Навігація
Go to full version