Мандрівки > Звіти
Звіт "Падіння колективу" або ж "Як ми відкатали Велотур по замках ЗахУкр 07.2010
Мальцев Олександр:
Керівництво було завжди. Просто воно не було надмірним, яке не викликало рефлекторного заперечення і непотрібних суперечок. І керівник був завжди той, хто в тому чи іншому випадку був компетентнішим. А не той, хто вирішив ним бути.
Стечкин:
я почекав, доки всі вискажуться і таки допишу дещо від себе.
Дописано : 07.07.2010, 23:26:47
--- Цитата: Avanar від 05.07.2010, 17:36:02 ---Пора до лав шприхи вербувати якогось психоаналітика на такі випадки.
--- End quote ---
Дописано : 07.07.2010, 23:27:06
--- Цитата: Cyrax від 05.07.2010, 16:35:07 ---З усієї мішанини, я так зрозумів, що розбились на групи через те, що кожна хотіла їхати своїм маршрутом і через певні місця, а Стєчкену це - не сподобалось і він тримав злість на всіх впродовж подорожі. Вершті-решт вкінці невитримав і обматюкав там десь собі під носа усіх і все що на світі є :)
--- End quote ---
вот бачте і психоаналітик сам по собі взявся - його ніхо не кликав і він не їздив, але мусить всіх осчасливити своїм мудрим баченням того, чого не бачив.
Дописано : 07.07.2010, 23:50:45
--- Цитата: Andrizzio від 05.07.2010, 21:16:19 ---а де ви того Степана знайшли? хтось його знав до цього? він мене ше минулого року агітував в ДОООООВГОметражки.
--- End quote ---
справа в тому, що стьопа - нерозвинена розумово людина, такий собі люмпен-пролетарій.
всі, хто його знають, не хочуть з ним нікуди їздити і він посилено шукає, до якої би компаніїї причепитися, щоб було кому демонструвати свій долбоєбізм.
єдина людина, що стьопу підтримує, це юра, бо він такий саме люмпен і недоумок, різниця тільки в тому, що стьопа ще десь працює, а юра два роки сидів на шиї в своєї дружини, доки та його не вигнала.
тепер юра сидить на шиї в своєї мами.
то вот юра і привів стьопу і вони вдвох почали керувати і з мене знущатися.
мене про юру попереджували, але я не повірив, а коли мордою в гівно ткнувся - було пізно.
на цьому сайті стьопу не знають, а про юру спитайте в Саші з компьютерного всесвіту - вони весною разом їздили в Закарпаття, я впевнений що Саша мої слова про юру підтвердить.
я взагалі-то сподівався, що юра буде мені допомогати і мене підтримувати, а вийшло з точністю до навпаки.
Дописано : 08.07.2010, 00:17:43
--- Цитата: Aelita від 05.07.2010, 22:26:26 ---Неприємна ситуація склалася. Ще в поїзді одна особа нам повідомила, що Tiger і CoRacK будуть окремо від нас і харчі взяли з собою. Я цілу поїдку дивувалася чому вони так вирішили, все таки разом їдемо. Тепер все зрозуміла. Таке враження, що колектив умисне розбили на частини. Незручно перед хлопцями. :(
--- End quote ---
мене всі звинувачують в тому, що я навмисно розбив колектив на 2 групи, бо дуже хотів керувати.
відповідаю:
якщо я організовуав поїздку, то брав на себе відповідальність.
установчі збори були проведені в четверг, були між собою вирішені всі питання.
збори проводилися в четверг, щоб в учасників був день на підготовку.
хто на збори не прийшов (qwerty22 не стосується, він з Підгайців) - їхав як сам собі хотів і не було чого до нас пхатися за халявною ковбасою і бажанням покерувати - памятаєшь тарасику як ми рішали біля озера куда їхати - ти там голосніше всіх кричав - а правильної дороги не знав - і напару з стьопою ви мене просто перекричали - а коли довелося вертатися, ти тихесенько мені сказав: "ти бил прав, аркаша". тільки мені від твоїх слів легше не стало. Як і всім решті, які дякуючи тобі і стьопі пару зайвих км намотали. мабуть стьопа тобі халявної ковбаси пообіцяв...
мені шо треба було бігати за тарасиком і питати його "Чєго ізволітє?".
тобто корека і тарасика попрошу не звинувачувати мене в поганій організації - я їх ніяким чином не організовував і перед ними не брав на себе ніяких обов"язків.
Erazel I-st:
Ну ти ж організатор поїздки, тобі й відповідати за наслідки. І те що дехто незміг прийти вчасно на установчі збори не робить їх ізгоями чи учасниками другого сорту. У мене взагалі враження що у тебе знову черговий заскок :) . Бо ця ідея з харчами нарізно ну дуже якась абсурдна і тупа. А в твоєму виконанні ще й звучить якось по дитячому.
Стечкин:
--- Цитата: CoRacK від 05.07.2010, 23:25:00 ---P. S. Стечкін свідомо чи несвідомо, застосував древню римську тактику: "Розділяй і владарюй" :), - але в результаті, така тактика не принесла очікуваного результату і якщо з першою частиною він упорався блискуче, то з другою - не склалося :laugh: :D :).
--- End quote ---
бачиш в чому проблема, сонечко - я не знав до останньої миті: поїдеш ти чи ні.
якщо ти не відповідаєш навіть сам за себе - чого ти з мене вимагаєш?
звинувачення в тому, що я хотів "володарювати" не приймаю - з керівника можна питати тоді, коли його слухають.
--- Цитата: CoRacK від 05.07.2010, 23:25:00 ---А все тому-що якраз тих, хто Стечкіна би підтримав, він якраз і "ізолював" він себе та від інших :(.
--- End quote ---
"ізолювати" вас мені не вдалося.
як мене тарасик підтримав я вже написав.
твоя підтримка полягала мабуть в тому, що ти засрався з контролерами за 3,5 грн.
там по поїзді ходив озброєний наряд міліції і якби нас через тебе висадили або забрали в мєнтовку - знов би я був винуватий!
а скінчилося все тим, що з нас взяли не по 3,5 , а по 4 грн, так що ти свій ровер провіз за наш рахунок.
більше від тебе ніякої користі не було.
а якщо тобі і тарасику так вже хотілося поїсти спільної ковбаси, треба було скинутися по 30 грн в спільну касу, але ви мабуть хотіли їсти з всіма разом, а гроші не здавати.
--- Цитата: CoRacK від 05.07.2010, 23:25:00 ---А якби не було поділу, то не прийшлося би брести 7 км пішки ні йому, ні решті. Проїхали б всі як я з Тайгером по нормальній дорозі. Все-таки троє проти двох би виграли.
--- End quote ---
а чому ж тоді ви поперли вперед, а нас не почекали ?
вот почекали би, тоді би всі і поїхали по нормальній трасі.
а то ви вдвох втекли, а я віз всі продукти, що були куплені, включаючи найбільш культовий продукт - ковбасу, що Аеліта з філантропічних міркувань купила за власні гроші.
так що мусив пертися з усіма через поле.
там був дуже цікавий перехід - Аеліта, що йшла перед мною, в кінці вже не мала сил по тих корчах велосипед тягти, а всі мужики вперед повтікали і ніхто навіть не думав їй допомогти.
Дописано : 08.07.2010, 01:02:37
--- Цитата: Erazel I-st від 08.07.2010, 00:19:47 ---Ну ти ж організатор поїздки, тобі й відповідати за наслідки. І те що дехто незміг прийти вчасно на установчі збори не робить їх ізгоями чи учасниками другого сорту. У мене взагалі враження що у тебе знову черговий заскок :) . Бо ця ідея з харчами нарізно ну дуже якась абсурдна і тупа. А в твоєму виконанні ще й звучить якось по дитячому.
--- End quote ---
спеціально для тебе, як розумово неповноцінного:
або учасник виконує то, що каже організатор, або учасник йде на хєр і сам собі за себе відповідає
Дописано : 08.07.2010, 01:05:52
--- Цитата: bhagavan від 06.07.2010, 10:13:53 ---Ну не знаю як Тарас, а Василь (Корак) відрізняється трохи норовом у питаннях кулінарії: такий собі калорійно-зважений науковий підхід до підбору раціону :). Якби ви його долучили до "своєї ковбаси", він би все одно тримався осторонь і їв свою гречку чи мюслі ). Шо нє (питання до Корака)? Але те, шо готувати їжу разом було би дружніше, приємніше і феншуйніше - то факт. І тоді ніхто б на вас не тиснув авторитетом - ніякі Степани і іже з ними.
--- End quote ---
Дописано : 08.07.2010, 01:06:19
--- Цитата: Tiger від 06.07.2010, 11:17:38 ---Я теж потроху стаю подібним до Василя :).
Коли почав їсти як він то і вкручувати можу разом з ним :), а вкручує він дай Боже.
тай взагалі справа не в кухні, а в самому відношенні один до одного.
--- End quote ---
Дописано : 08.07.2010, 01:09:37бач як воно цікаво виходить - васька з тарасиком хотіли бути там де ім вигідно самі по собі, а де їм невигідно - приєднатися до нас - тут і покерувати приємно, і халявної ковбаси пожерти і мене гівном полити...
Дописано : 08.07.2010, 01:17:39
--- Цитата: Віталько від 06.07.2010, 15:38:09 ---Щодо організації. Орнганізатор, створюючи поїздку все таки відповідає за її проведення. Може на когось (за його згоди звичайно) перевалити керівництво. Але просто взяти і забратись - ну не буду казати хто так робить. В тому і проблема "нової шприхи". Але то вже інше. Не хочу тут вникати в вчорашню сварку з еразельом. Організатор поїздки відповідає за поїздку. Це і є та аксіома. І ніяк її не зміниш.
--- End quote ---
Україна прям таки гине без таких мозгів, як в тебе.
ти вже давай приїзжай скорше, організовуй якусь поїздку, я обовязково візьму участь, буду тебе під час поїздки на хєр посилати, а потім питати, чому ковбасою задурно не годуєш )))))
Дописано : 08.07.2010, 01:34:36
--- Цитата: Petryxa від 06.07.2010, 22:43:29 ---1. так, організатор особа відповідальна, і саме він несе відповідальність за групу, а не криє в один момент всіх матом і їде собі додому.
--- End quote ---
я не всіх матом покрив, а тільки одного стьопу.
я його не кликав в цей тур, а стьопа сам до нас приліпився як гівно до підошви.
про що дуже шкодую - треба було це набагато скорше зробити.
а ще краще - коли воно тільки починало смердіти - настукати по репі.
соціальні психологи кажуть: "спілкуйся з людиною у відповідності з її розумом"
імхо стьопа має тваринний тип психики - такий слів не розуміє, його як худобу треба просто бити.
ніхто ж корові не пояснює: будь-ласка, йди туди або сюди. кнутом по хребті - і маєш бажаний результат.
а додому я поїхав тому що слухали не мене, а стьопу з юрою.
не хочете мене слухати - не треба, тоді самі за себе відповідайте.
Дописано : 08.07.2010, 01:53:33
--- Цитата: Erazel I-st від 07.07.2010, 07:56:06 ---Чесно? Вважаю що Стечкіна можна брати в поїздки. Але одразу вставляти йому кляп в рот. І я це говорю серйозно. Бо інколи складається враження що спілкуюсь з дитиною, або дещо неадекватною людиною(історія з харчами тому ще один доказ, я взагалі думав що він прикалується, але коли побачив шо то всерйоз то ДУЖЕ СИЛЬНО здивувався, щоб не сказати більше, нецензурніше :) ).
--- End quote ---
а чого це ти так вважаєш?
мабуть ти великий досвід маєш?
а ну огласи весь список своїх поїздок за цей рік, зокрема тих, що сам організовував?
скорш за все, ніде далі Дичківа не іздив цього року?
але в Дичків я поїздку організовував, а ти групу затримував, бо не перевірив ровер і в тебе сідло відлетіло.
про харчі - я був цього року з тобою на двох покотеньках і коли всі сдавали по 10 грн, ти раз сдав 5, другий раз 7 грн.
я таки моменти про всяк випадок памятаю - вони дуже добре характкризують таких єбланів, як ти...
Дописано : 08.07.2010, 02:08:41наприкінці я мушу визнати, що в будь-якому випадку винен в поганій організації тура.
однозначно, тут більше всього моєї провини.
прошу вибачення в Аеліти, FM-a i QWERTY22.
всі решта нехай строєм/поодинці/як собі самі вважають за потрібне йдуть на хуй, а ще краще в похід разом з стьопою.
тігру раджу подумати чи не поміняти нік на барана - але ковбаси я йому все рівно не дам)))))
кореку раджу працювати над собою на предмед подолання патологічної скупості - вродженої риси характеру тернопільських лікарів :(
з юрою і стьопою буду спілкуватися в реалі - користування інтернетом набагато перевищує їх інтелектуальний потенціал...
Мальцев Олександр:
Ну що ж, усі висловились. Тему закриваю. Відписувати у відповідь на останній допис Стєчкіна не бачу потреб, не через те що він претендує на об'єктивну істину (швидше навпаки), а через те, що немає потреби продовжувати коло беззмістовної дискусії.
Застерігаю всіх від будь-яких висновків щодо організації подібних поїздок. Конкретно ця не є типовим прикладом взаємовідносин, що утворюються в колективі, а поодиноким випадком (взагалі вперше мені трапляється), тому її не можна ставити в приклад.
P.S. З Степаном я їздив два чи три рази в 2006 чи 2007 роках. Ніякої неадекватності не помічав.
Навігація
Go to full version