Мандрівки > Звіти
Звіт "Падіння колективу" або ж "Як ми відкатали Велотур по замках ЗахУкр 07.2010
Dreamland:
--- Цитата: Tiger від 06.07.2010, 11:17:38 ---Коли почав їсти як він то і вкручувати можу разом з ним :), а вкручує він дай Боже.
--- End quote ---
просто ти пересів на нормальний ровер... :)
Tiger:
І таке можливо.
але вже відчув що нормальний харч дозволяє мені менше втомлюватись.
Скажімо Картопля, Рис мене не тримає. Я дуже швидко хочу знову їсти і втомлююсь.
Макарон - 50 на 50
Гречка - тримає класно, тому я останні дві поїздки обовязково її беру з собою.
Andrizzio:
--- Цитата: Tiger від 06.07.2010, 14:18:28 ---Скажімо Картопля, Рис мене не тримає.
--- End quote ---
:D :D :D держитє мєня сємєра
CoRacK:
Те, що я їв би свою їжу, то це - однозначно, але ж я при цьому не відриваюся від колективу. Коли ж ми з Тайгером намагалися так би мовити зконтактуватися з іншою групою, то зразу натикалися на Стечкіна, який давав зрозуміти, що нам тут не місце.
З одного боку, його можна зроруміти, бо він певно звик до "щирої" української натури, яка любить все нахаляву. Але я особисто ні печива, ні ковбаси тої не їв би, бо голодний не був протягом усією поїздки. Ми просто не хотіли відриватися від колективу, тому і йшли до гурту :).
Крім того, я віз казанок спеціально для всіх, бо він в мене 5 літровий, Стечкін спеціально попросив його взяти, бо як він сказав у них тільки маленький казанок, але в результаті ним скористалися лише ми з Тайгером. І я досі до кінця не розумію з якою метою Алекс намагався нас з Тайгером відділити від всіх. Власне від цього всі тільки програли :(. І казанок міг не брати, взяв би більше мюслів та й усе :).
Роздуми про глікемічний індекс переніс в їдло :) http://forum.shpryha.te.ua/index.php/topic,1136.30.html
Сім самураїв:
--- Цитата: CoRacK від 06.07.2010, 14:36:48 ---Щоб ти знав глікемічний індекс очищеного рису і картоплі = глікемічному індексу цукру
--- End quote ---
після цієї фрази рекомендую Андріціо сховатися в кущах)
Навігація
Go to full version