Мандрівки > Звіти

Звіт "Падіння колективу" або ж "Як ми відкатали Велотур по замках ЗахУкр 07.2010

<< < (6/10) > >>

Dreamland:

--- Цитата: Tiger від 06.07.2010, 11:17:38 ---Коли почав їсти як він то і вкручувати можу разом з ним :), а вкручує він дай Боже.

--- End quote ---
просто ти пересів на нормальний ровер... :)

Tiger:
І таке можливо.
але вже відчув що нормальний харч дозволяє мені менше втомлюватись.

Скажімо Картопля, Рис мене не тримає. Я дуже швидко хочу знову їсти і втомлююсь.
Макарон - 50 на 50
Гречка - тримає класно, тому я останні дві поїздки обовязково її беру з собою.

Andrizzio:

--- Цитата: Tiger від 06.07.2010, 14:18:28 ---Скажімо Картопля, Рис мене не тримає.

--- End quote ---

 :D :D :D  держитє мєня сємєра

CoRacK:
Те, що я їв би свою їжу, то це - однозначно, але ж я при цьому не відриваюся від колективу. Коли ж ми з Тайгером намагалися так би мовити зконтактуватися з іншою групою, то зразу натикалися на Стечкіна, який давав зрозуміти, що нам тут не місце.
З одного боку, його можна зроруміти, бо він певно звик до "щирої" української натури, яка любить все нахаляву. Але я особисто ні печива, ні ковбаси тої не їв би, бо голодний не був протягом усією поїздки. Ми просто не хотіли відриватися від колективу, тому і йшли до гурту :).
Крім того, я віз казанок спеціально для всіх, бо він в мене 5 літровий, Стечкін спеціально попросив його взяти, бо як він сказав у них тільки маленький казанок, але в результаті ним скористалися лише ми з Тайгером. І я досі до кінця не розумію з якою метою Алекс намагався нас з Тайгером відділити від всіх. Власне від цього всі тільки програли :(. І казанок міг не брати, взяв би більше мюслів та й усе :).

Роздуми про глікемічний індекс переніс в їдло :) http://forum.shpryha.te.ua/index.php/topic,1136.30.html

Сім самураїв:

--- Цитата: CoRacK від 06.07.2010, 14:36:48 ---Щоб ти знав глікемічний індекс очищеного рису і картоплі = глікемічному індексу цукру

--- End quote ---
після цієї фрази рекомендую Андріціо сховатися в кущах)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version