Мандрівки > Звіти
Звіт "Падіння колективу" або ж "Як ми відкатали Велотур по замках ЗахУкр 07.2010
Aelita:
Неприємна ситуація склалася. Ще в поїзді одна особа нам повідомила, що Tiger і CoRacK будуть окремо від нас і харчі взяли з собою. Я цілу поїдку дивувалася чому вони так вирішили, все таки разом їдемо. Тепер все зрозуміла. Таке враження, що колектив умисне розбили на частини. Незручно перед хлопцями. :(
CoRacK:
Що було, те загуло, головне не повторювати помилок в майбутніх поїздках o^-o :).
P. S. Стечкін свідомо чи несвідомо, застосував древню римську тактику: "Розділяй і владарюй" :), - але в результаті, така тактика не принесла очікуваного результату і якщо з першою частиною він упорався блискуче, то з другою - не склалося :laugh: :D :).
А все тому-що якраз тих, хто Стечкіна би підтримав, він якраз і "ізолював" він себе та від інших :(.
А якби не було поділу, то не прийшлося би брести 7 км пішки ні йому, ні решті. Проїхали б всі як я з Тайгером по нормальній дорозі. Все-таки троє проти двох би виграли. Надіюсь Алекс візьме це до уваги і не намагатиметься розділяти групу в наступних поїздках. Перша поїздка в квітні по цьому ж маршруту, пройшла як на мене дуже вдало.
teodor4ik:
глянув на фотки того степана... таки реально може "задавити інтелектом" >:( почнемо з того шо груп ізначально було 3...
1степан
2корак, тайгер
3решта
таяк анонсувалось катенькою для новачків, то стечкіна можна поняти шо він дистанціювався від гр.2 шоб вони не плюнули на його авторітет і не дьорнули вперед з тою частью гр.3 яка мала би таке натхнення...
--- Цитата: Dreamland від 05.07.2010, 22:20:51 ---Рулить парадом однозначно той хто його і заварив. Це повинна бути аксіома для кожного хто підписується на поїздку.
--- End quote ---
заварювач і карівник походу то не завжди одне лице... в минулому році я підбив народ на "кукурузу" і вдало злив керівництво на еразела... вийшло афігенно...
а взагалі +100 демократія і анархія то різні речі... це не була демократія... зрештою якби я шось довго планував, і мене задавили "авторитетом" я би тоже послав всіх нахер і лишив групу, оскільки фактично це група його лишила, якшо я правильно поняв шо сталось
bhagavan:
--- Цитата: Aelita від 05.07.2010, 22:26:26 ---Неприємна ситуація склалася. Ще в поїзді одна особа нам повідомила, що Tiger і CoRacK будуть окремо від нас і харчі взяли з собою. Я цілу поїдку дивувалася чому вони так вирішили, все таки разом їдемо. Тепер все зрозуміла. Таке враження, що колектив умисне розбили на частини. Незручно перед хлопцями. :(
--- End quote ---
Ну не знаю як Тарас, а Василь (Корак) відрізняється трохи норовом у питаннях кулінарії: такий собі калорійно-зважений науковий підхід до підбору раціону :). Якби ви його долучили до "своєї ковбаси", він би все одно тримався осторонь і їв свою гречку чи мюслі ). Шо нє (питання до Корака)? Але те, шо готувати їжу разом було би дружніше, приємніше і феншуйніше - то факт. І тоді ніхто б на вас не тиснув авторитетом - ніякі Степани і іже з ними.
Tiger:
Я теж потроху стаю подібним до Василя :).
Коли почав їсти як він то і вкручувати можу разом з ним :), а вкручує він дай Боже.
тай взагалі справа не в кухні, а в самому відношенні один до одного.
Навігація
Go to full version