Мандрівки > Звіти

Звіт "Падіння колективу" або ж "Як ми відкатали Велотур по замках ЗахУкр 07.2010

<< < (4/10) > >>

bhagavan:

--- Цитата: andriy від 05.07.2010, 20:18:00 ---А де вони?

--- End quote ---

В сусідній темі. http://forum.shpryha.te.ua/index.php/topic,3305.0.html

Там "чісто" фотки, тут - "чісто" сваримося і вчимося на своїх помилках.
Дописано : 05.07.2010, 20:44:28
--- Цитата: Zombie від 05.07.2010, 19:58:28 ---...Готувати о третій ночі сніданок щоб потім його поскладати в термоси, щоб потім його зранку з'їсти  - чи я не зрозумів суті цієї інновації, чи ви, хлопці -  справжні корки.

--- End quote ---
Я так розумію, хлопцям просто не спалося і спати не хотілося, шо вони вирішили дурно часу не гаяти і варити їсти вночі. Звичайно, в нормальних умовах рідко хто себе так поводить. А тут мабуть стрес давався взнаки.

mlad:
Ситуація в колективі під час подорожі склалась однозначно не проста...
Чогось одразуж нагадав момент з фільму "кін-дза-дза":

— А как вы на Земле определяете — кто перед кем сколько раз приседать должен?
— Ну, это на глаз
— Дикари!!!!

Andrizzio:
та нічо поганого не сталося, посміявся з історії в викладі Стєчкіна  :D.

а де ви того Степана знайшли? хтось його знав до цього? він мене ше минулого року агітував в ДОООООВГОметражки.

Сім самураїв:
2 Гітлера на один натовп забагато, однозначно.  Якщо Стєчкін організовував цю покотеньку, то він і мав рулити, однозначано. якщо комусь не подобалось щось - то не тре було тоді їхати. з іншого боку - нєфік скликати маловідомих і невідомих людей в покотеньку. хоча то ніби і була покотенька для новачків.

Dreamland:
Рулить парадом однозначно той хто його і заварив. Це повинна бути аксіома для кожного хто підписується на поїздку. Наш гурт первісно був згуртованим і питання навіть такі не обговоювалися не то щоб вже суперечки виникали. Тому брати в дво- і більше денки невідомих людей я б ніколи не взяв, без попередньої поїздки на 1 день. Мені деколи і зі своїми важко :).
п.с. з іншого боку така ситуація це добрий досвід у веложитті.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version