Мандрівки > Звіти

Звіт "Падіння колективу" або ж "Як ми відкатали Велотур по замках ЗахУкр 07.2010

<< < (3/10) > >>

malecha:
Фото гарні!
Варто відмітити і той факт, що багато фотографій відображають мету поїздки (на фото є замки, краєвиди, а не тільки траса і їда).
А всі неоднозначні звітні коментарі, як на мене, результат поганої організації, відсутності єдиного колективу, який прислухається до одного керівника. Але така поїздка і досвід з неї мають бути корисними для кожного.
Якщо хтось не розрахував своїх сил, чи не зміг на декілька кілометрів їхати швидше в силу різних обставин, як інші, це ще не привід когось обматюкати чи злитися, що прийшлося чекати. До цього треба бути готовим і відноситися спокійно, на то воно і є спільна поїздка.

Стечкин:
там мав місце такий момент - коли я кликав їхати направо - стьопа казав наліво - поїхали наліво - а потім довелося вертатися.
і подібне було кілька разів.
я зробив все що міг для учасників, але всі слухали стьопу і його підлабузника юру, а мене ніхто не підтримав - так що не треба на мене гівно лити.
звичайно, мені зовсім не подобалося, що взялися керувати стьопа з юрою, тому я сказав їм все, що вважав за потрібне.
позитивний для мене момент в тому, що наприкінці я зробив так, як сам вважав правильним - тому приїхав в 12 годин додому і не змучився.

Дописано : 05.07.2010, 19:08:43
--- Цитата: Tiger від 05.07.2010, 15:31:40 ---
Під час поїздки, вже після оплати білетів (за вел ніхто нічого не казав) контролери вирішили скосити баблішло і почали штурмити нас за оплату велосипедів. Стечкін їх підкормив заплативши за свій.

--- End quote ---

а не треба бути жлобом - контролер не собі в кишеню ті гроші поставив.
3,5 грн - це не ті гроші, за які я буду сперечатися.

а ти можеш пишатися своєю щирою українською натурою - за копійку вдусишся...

Дописано : 05.07.2010, 19:22:42
--- Цитата: Tiger від 05.07.2010, 15:31:40 ---По дорозі в Сасові стоянка біля магазину. І знову нам з Кораком дали зрозуміти, що ми самі по собі. На питання коли робимо перекус сказали, що ми можемо його робити коли хочемо і їсти їх ковбасу не будемо наче сенс життя в тому щоб зїсти чужу ковбасу чи сардельку :)

Ми пообідали. 30 хвилин очікування і ось воно прибуття загону "Стечкіна" з словами поки Ви тут мокли ми їли ковбасу :). І як з такою армією брати фортеці?
Далі ми повечеряли (вечеряли я з кораком окремо, немов вигнанці і на ковбасу загону "Стечкіна" не зазіхали мало, що може статись). На двох ми оприходували приблизно 1,5л вареної гречки з консервами :). близько 00:00 відбій.

--- End quote ---

щось тобі чужа ковбаса жити спокійно не давала :(
повторююся, може надалі спокійно спатимеш: то не моя ковбаса була і я її не їв :)

--- Цитата: Tiger від 05.07.2010, 15:31:40 ---
Їхав по цьому маршруту я перший раз і задоволений на всі 100% від побаченого. Особливо сподобався палац в Підгірцях та Сад в Олесько.
Маршрут чудовий, багато гарних краєвидів та архітектурних памтяток, порівняно легка дорога, зручне місце ночівлі.
Всього ми бомбанули 131,5 км за 7:30 год. (Це без Підкаменя і Залізців).

Негативним моментом було те, що за моєї памяті ще не відбувалось таких розколів у котективі.
недосить по факту прибуття в тернопіль початковий колектив розбився на 3 підгурти так ще й один учасник з матами покидав колектив. Це звісно не приємно та будемо надіятись це був перший і останній раз такого інциденту.

--- End quote ---

мабуть я неправий, що цю поїздку організовував :(
ніхто дякую не каже, всі гівном поливають :(
наступного разу сам бери шось організовуй, тарасику, може ковбаси поїсиш задурно...

Tiger:
Алекс я навіть дуже вдячний тобі за те, що ти організував цю поїздку. Як я вже казав я задоволений на всі 100% від побаченого.
І окремо дякую, що організував тоді коли я зміг в неї поїхати.

Щодо ковбаси можливо я неправильно сприймав цей жарт.  *dontknow*

п.с. я вибачаюсь якщо мої слова в звіті тебе образили.

Мальцев Олександр:
Певне, має бути сумно це все читати.  І треба написати щось повчальне, але мені чогось смішно.
Все що я думаю з того приводу, звичайно тут писати не буду. Але, те що ви не зкординувалися між собою - це вже точно вина ваша власна, а не керівника. Просто не треба було бути "моя хата з краю".
...Готувати о третій ночі сніданок щоб потім його поскладати в термоси, щоб потім його зранку з'їсти  - чи я не зрозумів суті цієї інновації, чи ви, хлопці -  справжні корки.
...Один раз з 10  я скачав фотки, вже про це шкодую. Завтра викладу десь, кому треба, бо качав на роботі - вдома нема.  

andriy:

--- Цитата: malecha від 05.07.2010, 17:36:29 ---Фото гарні!

--- End quote ---

А де вони?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version