Мандрівки > Звіти
Велосипедний тур по замках Західної України
Стечкин:
--- Цитата: Erazel I-st від 04.07.2010, 21:51:02 ---Ну на пікасу лий фотки. Зразу народ зможе всю колекцію нормально переглянути
--- End quote ---
та переглядати - то не принципово.
я ті архіви викладаю в основному для самих учасників, щоб не розносити кожному окремо.
там є по 2-3-4 майже однакових фото, просто на одній хтось мигнув, на другий скривився, на третій відвернувся і тп.
нехай качає архивом, а потім лишає на свому компі тільке те, шо саме його цікавить
Andrizzio:
--- Цитата: Стечкин від 04.07.2010, 22:24:26 ---та переглядати - то не принципово.
я ті архіви викладаю в основному для самих учасників, щоб не розносити кожному окремо.
там є по 2-3-4 майже однакових фото, просто на одній хтось мигнув, на другий скривився, на третій відвернувся і тп.
нехай качає архивом, а потім лишає на свому компі тільке те, шо саме його цікавить
--- End quote ---
ти не шариш, якшо в тебе нема виділеної ІР адреси, або преміум аккаунта то скачати ДУЖЕ проблематично(частіше після першої невдалої спроби всі нервуються і забивають)
Erazel I-st:
Чо це тільки учасникам, мені вон цікаво було б глянути як ви відкатали. Та гадаю не тільки мені :-)
Andrizzio:
--- Цитата: Erazel I-st від 04.07.2010, 23:04:01 ---Чо це тільки учасникам, мені вон цікаво було б глянути як ви відкатали. Та гадаю не тільки мені :-)
--- End quote ---
ага :)
тут купа флуду і ні слова звіту :D
Tiger:
Сьогодні постраюсь написати звіт про саму покотеньку
Навігація
Go to full version