Мандрівки > Майбутні

29 квітя 2007 року неділя

<< < (10/12) > >>

Віталько:
Може в когось неїдущого є "штани" на ровер лишні (сумка на багаждник)??? Буду дуже вдячний якшо хтось мені позичить на цю поїздку. Або буду радий якшо скажете де зара Є сумки (РБ не в щот, я жму 110 гривень). Короче кажіть якшо маєте або знаєте де ТОЧНО є.

udav:
хлопці в мене вміщається або палатка або спальнік щоб взяти і то і то треба багажнік а його нема. по попередніх постах зрозумів що більше потрібна буде палатка отже беру її тимбільше вона компактніша. з палаткою в мене в рюкзаку ще буде торхи місця якщо хтось ще має запасний невеликий спальнік або підстилку то візьміть для мене бо я реально мерзну в ночі. Хоча якшо хтось знає де в тернополі можна купити непоганий спальнік але тільки компактний то я буду в суботу в тернополі і можливо куплюсобі. такшо пишіть свої пропозиції я буду цілий вечір в онлайні

Віталько:

--- Цитата: udav від 27.04.2007, 20:24:52 ---хлопці в мене вміщається або палатка або спальнік щоб взяти і то і то треба багажнік а його нема. по попередніх постах зрозумів що більше потрібна буде палатка отже беру її тимбільше вона компактніша. з палаткою в мене в рюкзаку ще буде торхи місця якщо хтось ще має запасний невеликий спальнік або підстилку то візьміть для мене бо я реально мерзну в ночі. Хоча якшо хтось знає де в тернополі можна купити непоганий спальнік але тільки компактний то я буду в суботу в тернополі і можливо куплюсобі. такшо пишіть свої пропозиції я буду цілий вечір в онлайні

--- End quote ---

Бери і то і то я шось повезу.

wolf:

--- Цитата: Vetal від 27.04.2007, 19:04:28 ---Може в когось неїдущого є "штани" на ровер лишні (сумка на багаждник)??? Буду дуже вдячний якшо хтось мені позичить на цю поїздку. Або буду радий якшо скажете де зара Є сумки (РБ не в щот, я жму 110 гривень). Короче кажіть якшо маєте або знаєте де ТОЧНО є.

--- End quote ---
я чисто випадково згадав, що маю старий саморобний велорюкзак, який можу позичити "страждущим"). звоніть 050-3377497. А Еразелю, як найбільш заслуженому роверисту, та до того ж без багажника, можу позичити пристойний рюкзак на спину.

Zombie [Coffe]:
Сергій! Каремат я маю, дам.
Бери палатку - в тернополі перепакуємось. Якщо спальник дуже великий - то все ясно.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version