ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Жорсткий ровер

<< < (8/9) > >>

helga lemberg:

--- Цитата: Стечкин ---ні, краще ти, я і Хельга :)

--- End quote ---

От не розумію я вашої тяги приплітати мене до будь-яких змагань. Змагайтесь собі на
здоров'я, як вам подобається. Я то тут до чого. Мабуть противників сильніших за мене складно знайти?
Та й що ми знаємо одне про одного, щоб пропонувати в чомусь змагатися?

alisa:

--- Цитата: Earl від 04.07.2010, 18:28:37 ---Я порадив би нічого не міняти перші пару місяців. За цей час тіло трохи пристосується і стане більш зрозуміло, чого дійсно хочеться. Мені наприклад теж спочатку здавалось жорстко, але через два місяці їзди виникло бажання навпаки замінити передній аморт на жорстку вилку.
Єдина проблема - крісло з дитиною, яке не замортизуєш власними руками/ногами. Думаю може допомогти широка трохи приспущена резина, хоча накат вона спортить помітно.

--- End quote ---

Спробую замінити гуму на колесах.
А щодо дитячого сидіння-то не проблема.воно на тому велику, що їде м"яко.

Earl:

--- Цитата: alisa від 05.07.2010, 10:16:05 ---Спробую замінити гуму на колесах.
А щодо дитячого сидіння-то не проблема.воно на тому велику, що їде м"яко.

--- End quote ---

Якщо з дитячим сидінням все в порядку, то все-таки спробуй трохи вкататись, хоча б місяць, перед тим як щось міняти. Хоча мякі гріпси на руль та перчатки не завадять.

Антон Одобецький:
Жодо грипсів, то скажу зі свого досвіду. У мене шосер, з бараном. Обмотка жуля - Back In USSR - ізолента. Руки боліли конкретно, хоча використовував перчатки. Нещодавно купив (нарешті) фірмову обмотку. Результат - навіть після 5 км по бездоріжжю, руки не болять зовсім. Про поїздки трасою взагалі нема що казати - ніби руки і не тримали руль.

alisa:

--- Цитата: Earl від 05.07.2010, 15:09:18 --- Хоча мякі гріпси на руль та перчатки не завадять.

--- End quote ---

що таке гріпси?

рукавиць прикупила нині. аккурат в тому магазині, що по-діагоналі від заводу Оріон... *happy*

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version