ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Жорсткий ровер
Антон Одобецький:
Ну перекидка то зовсім інша справа. А на дешеві перекидці страшно їздити - нею мотиляє на швидкості дуже. А дорогі - жорсткіші.
Мальцев Олександр:
Стєчкін з асфальта просто ніколи не з'їжджяє, а як з'їжджяє, то дуже не надовго. Тому для нього передня амортизована вилка то зайвий механізм. Я позаминулого року мав на Черемоші і свій гібридик з жорсткою вилкою і Олькін гарі фішер з амортизованою. На тамтешних "дорогах" однозначно віддаю перевагу амортизованій вилці. На жорсткій вже після перших 10 км руки відвалюються. А керованість взагалі ніяка.
Uploaded with ImageShack.us
alisa:
--- Цитата: Стечкин від 02.07.2010, 11:42:11 ---
САМЕ ГОЛОВНЕ - в нормального велосипедиста основні точки опори - руки і ноги, а дєфєкатор відіграє додаткову функцію.
тобто при їзді по ямах зад треба піднімати з седла...
короче не використовуйте для амортицації зад, піднімайте його з седла, а амортизуйте руками і ногами і буде Вам счастя.
--- End quote ---
ДО такої "мудрості" я дойшла ще в 14 років, коли катала на Салюті по сільським дорогам.Так що нема чого робити з мене зелену.А от на рахунок - при спуску шатуни паралельно дорозі - дякую, візьму на озброєння.
Велотруси я маю. З сідла на ямах встаю.Рукавиці може скоро і прикуплю, як знайду недорогі. Сідло і штир під ним без амортів, сідло дорожче, жорстке.Даунт хілом не займаюся, і мені здоється що то має стосунок до спуску. Чемно катаю по роздовбаних вулицях нашого файного міста, з недалеким виїздом в с. Підгороднє, і тягяю за собою свій дорогоцінний баул-дочку на дитячому велосидінні.
Дописано : 04.07.2010, 01:49:58
--- Цитата: Erazel I-st від 02.07.2010, 07:57:24 ---аЛіса, фото в студію :), а там розберемось.
Маю гібрида на тонкуватих колесах. Ями відчуваю всі, незважаючи на "мягку" вилку. Може просто на Центуріоні стоїть мягке сідло з амортом в підсидлильному штирі?
--- End quote ---
кину як тільки зможу
Стечкин:
--- Цитата: Zombie від 03.07.2010, 09:05:03 ---На жорсткій вже після перших 10 км руки відвалюються. А керованість взагалі ніяка.
--- End quote ---
фызичною культурою займатися треба - від підлоги відтискатися, на турніку підтягуватися...
Мальцев Олександр:
дякую! слушна порада, прийму до уваги, *kachok*
Навігація
Go to full version