Мандрівки > Заплановані
Велосипедний тур по замках Західної України - для нових людей
teodor4ik:
мені нагадали шо в суботу ДН мої малої... приїхав...
Tiger:
думаю що приєднуюусь.
Якщо получиться позвоню попереджу.
CoRacK:
--- Цитата: Стечкин від 30.06.2010, 21:50:16 ---а катаю я слабенько - це всі знають.
--- End quote ---
Не вводь людей в оману, ти катаєш в пристойному середньому темпі, 55 км з Підкаменю, проти нехілого зустрічного вітру, в нас середня швидкість вийшла 18-19 км/год. І до того ж в такому темпі тебе загнати нереально, що є великим плюсом в поїздці :) *tramplin* o^-o.
P. S. До речі, я їду *hurray*, візьму дві палатки, разом на 5-7 чол. :) і казанок звичайно :D.
fradee:
мені знову не виходить - робота >:( :( :'( (fuck fucking fuck)
Стечкин:
--- Цитата: teodor4ik від 01.07.2010, 23:01:32 ---мені нагадали шо в суботу ДН мої малої... приїхав...
--- End quote ---
чуєш, в тебе майже вся відпустка попереду - не встигнеш з малою побути?
Дописано : 02.07.2010, 19:13:40
--- Цитата: CoRacK від 02.07.2010, 16:32:11 ---Не вводь людей в оману, ти катаєш в пристойному середньому темпі, 55 км з Підкаменю, проти нехілого зустрічного вітру, в нас середня швидкість вийшла 18-19 км/год. І до того ж в такому темпі тебе загнати нереально, що є великим плюсом в поїздці :) *tramplin* o^-o.
P. S. До речі, я їду *hurray*, візьму дві палатки, разом на 5-7 чол. :) і казанок звичайно :D.
--- End quote ---
так я тоді їхав на практично гоночному шосейному ровері.
два намети не бери, в нас наметами всі забезпечені, якщо їде Млад, буде в вас один намет на двох, а то взагалі один будеш спати.
а казанок візьми, бо ми маєм тільки один 3-литровий на 5 осіб.
Навігація
Go to full version