Мандрівки > Заплановані

Велосипедний тур по замках Західної України - для нових людей

(1/7) > >>

Стечкин:
В зв"язку з кількісним і якісним зростанням лав тернопільських любителів велосипеда повторно проводиться даний велотур.
Беруть участь щонайменш дві особи, що вже їздили по даному маршруті і двоє нововиявлених ентузіастів.

Виїзд з Тернополя в суботу, 3 липня, електричкою Тернопіль-Львів в 8:40 до Золочіва.
День 1. Золочів(замок) – Сасів - Підгірці (замок) - Олесько (замок) - Ясенів - поворот перед Суходолами праворуч - ночівля в лісі в наметах. Протяжність до 40 км.
День 2. Підкамінь(замок) - Залізці - Тернопіль. Протяжність до 80 км.
Учасник повинен мати: велосипедний шлем, велосипедні рукавиці, захисні окуляри, одяг від дощу, запасну камеру, особисту мед. аптечку, спальний мішок + килимок під нього, 100 грн.
Орієнтовно витрати на подорож не повинні перевищити 60 грн.
Запрошуються ВСІ, хто має велосипед і вміє на ньому їздити.
Особливо приємно буде побачити серед нас пана Теодора.
Прохання попередньо телефонувати 067-2080636 або писати мені в приват.

teodor4ik:

--- Цитата: Стечкин від 28.06.2010, 22:17:04 ---...
Учасник повинен мати: велосипедний шлем, велосипедні рукавиці, захисні окуляри, одяг від дощу, запасну камеру, особисту мед. аптечку, спальний мішок + килимок під нього, 100 грн.
Орієнтовно витрати на подорож не повинні перевищити 60 грн.
Запрошуються ВСІ, хто має велосипед і вміє на ньому їздити.
Особливо приємно буде побачити серед нас пана Теодора.
...

--- End quote ---
ти мене не візьмеш бо:

--- Цитувати ---Учасник повинен мати: велосипедний шлем, велосипедні рукавиці, захисні окуляри, одяг від дощу, запасну камеру, особисту мед. аптечку, спальний мішок + килимок під нього, 100 грн.
--- End quote ---

а в турклубі то все дають тільки трезвеннікам і язвеннікам...  :D

палатку вже купив але ше не приїхала, ровер буду крутив, але ше не готов перти на ньому далеко... ссю... шалом і рукавиці не користаю принципово..

Стечкин:

--- Цитата: teodor4ik від 28.06.2010, 22:42:53 ---ти мене не візьмеш бо:
а в турклубі то все дають тільки трезвеннікам і язвеннікам...  :D

палатку вже купив але ше не приїхала, ровер буду крутив, але ше не готов перти на ньому далеко... ссю... шалом і рукавиці не користаю принципово..

--- End quote ---
ти бачив на якому я гробі катаю?
і нічого, якось до стольніка в деякі дні на ньому накатую.
а ти маєш СПУТНИК !!!
спальний мішок і карімат позич в Антонова, захисні окуляри в Еразела, шлем на тебе в Ровер-байку аж 120 грн коштує - я маю тебе вчити?
як тобі треба я візьму тебе за руку і заведу де можна купити класні велоокуляри за 100-120 грн і нормальні велорукавиці за 10-30 грн.
врешті-решт для такоїї людини як ти діють виключення  із загальних правил - їдь без шлема і рукавиць - але чому ти їх не визнаєш?
всім нам дійсно буде приємно тебе бачити )))
Дописано : 28.06.2010, 23:17:42місце в наметі для тебе завжди буде - навіть якщо мені на дворі доведеться ночувати !

Fm:
І я хтю з вами.
Тіко мій гібрид поки що активно з Теодорчиком будується, а в роботі є тільки нещастя із 26 колесами яке потребує невеликого ремонту.
З.І. здай точку з окулярами, бо вся інша споряга є.
З.З.І. Який темп і все таке, бо я поки не дуже у формі, та ще й на шосе із 26 колесами.

teodor4ik:

--- Цитата: Fm від 29.06.2010, 10:24:01 ---І я хтю з вами.
Тіко мій гібрид поки що активно з Теодорчиком будується, а в роботі є тільки нещастя із 26 колесами яке потребує невеликого ремонту.
З.І. здай точку з окулярами, бо вся інша споряга є.
З.З.І. Який темп і все таке, бо я поки не дуже у формі, та ще й на шосе із 26 колесами.

--- End quote ---
я те ровера єдного спозичу...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version