Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
музика яку ви слухаєте
Erazel I-st:
Останнім часом слухаю музику з телефону, без навушників. І не треба на мене косо дивитися. Це слухати музику з телефону У ТРАНСПОРТІ є поганим тоном, а от на велосипеді це дозволяє і музику слухати(хоча яке слухати, мені вона потрібна щоб ритм задавати і давати необхідний настрой) і дорогу чути.
Vadila:
--- Цитата: Erazel I-st від 23.07.2010, 13:31:12 ---Останнім часом слухаю музику з телефону, без навушників. І не треба на мене косо дивитися. Це слухати музику з телефону У ТРАНСПОРТІ є поганим тоном, а от на велосипеді це дозволяє і музику слухати(хоча яке слухати, мені вона потрібна щоб ритм задавати і давати необхідний настрой) і дорогу чути.
--- End quote ---
для ритму треба рок слухати,як пуля будеш летіти :D
Erazel I-st:
Так я легкий рок і слухаю. Але я слухаю не музику, я слухаю слова. Мені треба не швидкість, а силу. Бо тягати РМ діло не з легких :)
Антон Одобецький:
Нещодавно натрапив на таку от виконавицю: http://www.zvezdi.ru/catalog/A/ardis.html. Сміявся довго, але музика сподобалася.
Юра:
за остані два дні найшов 2 гарних пісеньки,які дуже захавалися..))
Fall Out Boy - This Ain't A Scene, It's An Arms Race (2006 рік), шукав її ше від зими,дуже сподобалася...)))
Парк Горького- Moscow Calling (1993рік походу) не знаю,наскільки вставляє на "ровері", но в машині вставляє конкретно,їхав сьогодні, то на повний звук слухав...))
може комусь сподобається..)))
Навігація
Go to full version