ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Шо робити коли ровер вже не їде..
teodor4ik:
--- Цитата: Антон Одобецький від 22.06.2010, 21:01:21 ---
А взагалі, в цивілізованих країнах э спецыальна служба допомоги велосипедистам, яка приїде, привезе запчастини, поремонтуэ і велосипед, і, при потребі, прокладку між сідлом і шоломом.
--- End quote ---
... і виставить рахунок...
Антон Одобецький:
--- Цитата: teodor4ik від 22.06.2010, 21:06:46 ---... і виставить рахунок...
--- End quote ---
Ну, не без того. Коли я в Березовиці "приїхав", то не хотілося нести велик аж на Новий світ. А ремнабор там ніякий би не допоміг, бо обід так пішов після виривання спиці, що йому була одна дорога - на металобрухт. В той момент я був готовий заплатити за эвакуацыю мене з пораненим конем...
GreenFox:
--- Цитата: Антон Одобецький від 22.06.2010, 21:15:05 ---Ну, не без того. Коли я в Березовиці "приїхав", то не хотілося нести велик аж на Новий світ. А ремнабор там ніякий би не допоміг, бо обід так пішов після виривання спиці, що йому була одна дорога - на металобрухт. В той момент я був готовий заплатити за эвакуацыю мене з пораненим конем...
--- End quote ---
Коли в мене подібне було, то була неділя і всі знайомі евакуатори вже були випимши, прийшлось добиратись своїм ходом, оце я намучився
teodor4ik:
маю старі ролики, може то їх порізати і попробувати зробити якусь "докатку"... цікава би вийшла штука при смерті переднього колеса...
впринципі не катастрофічно важка, так шоби брати в покотеньки і мати можливість докотити пару км, до стоянки/села/дому
теоретично можна зліпити і на зад таке, але уявляю процес погано...
[вкладення вилучене Адміністратором]
Антон Одобецький:
Класна ідея. Може спрацювати навіть при вбитому задньому колесі, бо хоча б не треба буде нести на руках, а просто колити.
Навігація
Go to full version