Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Цікаві відеоролики на велотематику
Andrizzio:
пілоти то в автоспорті :)
Vintage:
М-да-а-а. Не кожен так добре володіє своїм тілом, щоб настільки оволодіти ровером. Не кожному таке дано ( загалом мені точно таке не дано, з моїм рівнем розвитку вестибюлярного апарату ).
А той Anthony Messere, то на перших секундах відео видно, що коло ліктя знак має, певно - ровером хрещений.
Стечкин:
--- Цитата: Vintage від 09.10.2011, 19:53:04 ---М-да-а-а. Не кожен так добре володіє своїм тілом, щоб настільки оволодіти ровером. Не кожному таке дано ( загалом мені точно таке не дано, з моїм рівнем розвитку вестибюлярного апарату ).
А той Anthony Messere, то на перших секундах відео видно, що коло ліктя знак має, певно - ровером хрещений.
--- End quote ---
а вот ні куя подібного :)
пілот - це насамперед стан душі...
так шо тренуй вестибулярний апарат - скоро батько української нації буде мав ДН і будеш в стані алкогольного сп"яніння значно вище середнього їхав через місто попіздоперек :)
Vintage:
То всьо мені не світить, а тим більше у п'яному виді. Якшо здоров'я коліна не повернеться до попереднього стану, то я по місту скоро зтаким успіхом буду лиш на тролейбусі та пішки пересуватись.
... про душу - сподобалось, тільки Andrizzio правий, слово пілот треба замінити, мені більше космонавт подобається :) ... ваші уподобання панове?!? *tramplin*
Стечкин:
--- Цитата: Vintage від 09.10.2011, 20:34:59 --- ... про душу - сподобалось, тільки Andrizzio правий, слово пілот треба замінити, мені більше космонавт подобається
--- End quote ---
це типа намьок, шо ти себе не ідентифікуєш як алкорайдера ?
Навігація
Go to full version