Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Цікаві відеоролики на велотематику

<< < (42/98) > >>

org100h:

--- Цитата: Стечкин від 09.09.2011, 20:35:12 ---Орг, ти вапщє... :(
а ну рєзко запостив ролик, як з"їзжав з скель Довбуша !!!

--- End quote ---
Печалька, но відео випатово потер.
Шкода, це був справжній труАшанДХ:D

org100h:
Nicephorous super D Alushta Cup 2010

Більш приземлений ДХ чи то більше жорстке крос кантрі, но цікаво так подивитися.
Сам би так проїхався. :)

spirit:
всі такі старі, я один пацан, до чого еразаль лебідка приплів я взагалі не розумію, мова йшла про зовсім інакше
ровер рішає тоді, коли він використовуються за призначенням, порівнювати крайнощі безглуздо, перевага на трасі підвіса за 7000$ над підвісом за 2000$ може скласти максимум 5-10%, може для когось це вразить, але навіть на найдорощих байках нема автопілота :o

--- Цитата: teodor4ik від 08.09.2011, 23:50:55 ---а з іншого боку.. спіріт слабо на мому ровері проїхатись хочби в нас в лісі?

той шо валяється...
боюсь би не втяв хоть як ти не крут...

--- End quote ---
гномік якиїсь чи шо там в тебе? і хто казав шо я "крут"? то вінтажу вон краще дай, хай бере місця на чемпах світу

teodor4ik:

--- Цитата: org100h від 09.09.2011, 21:06:27 ---Більш приземлений ДХ чи то більше жорстке крос кантрі, но цікаво так подивитися.
Сам би так проїхався. :)

--- End quote ---
я б то назвав трейлом(оно же АМ), і походу чувак валить на отому во чи його браті...

а то ніразу не ашан, причом там де він впав видно шо це ніразу не стокова машина, починаючи з карбронового руля истон.
доречі такі дорожки це те для чого задумувався Спеш Ендуро/СХ трейл...

Erazel I-st:

--- Цитата: spirit від 09.09.2011, 21:42:12 ---всі такі старі, я один пацан, до чого еразаль лебідка приплів я взагалі не розумію, мова йшла про зовсім інакше

--- End quote ---
До тої частини ствердження Вінтажа що якби йому два роки назад дали такий ровер то зараз він б міг показувати не найгірші результати. Тобто що таке твердження не є абсолютно неправильним. Лебідко теж починав в років 29 і з кантрійного напівашана.  Не кажу що як тільки сів на підвіс то вже герой і можеш все, але й вважати що якщо людина більшість життя каталась собі в подорожі то вже нічого іншого їй не світить  теж неварто.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version