Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Цікаві відеоролики на велотематику

<< < (40/98) > >>

spirit:

--- Цитата: Vintage від 09.09.2011, 08:58:57 --- Повір мені на такому ровері, я би на тормозах - точно скотився, а якби такого рівня ровер з'явився б у мене років 2 тому то міг би вже і не на тормозах, а хоть який-небуть там вже останній (передостанній) час тай показати.

--- End quote ---
я вірю тільки в то, шо якби ти не сидів вдома за компом, а хочаб раз побачив на власні очі трасу такого рівня, то твоє геройство би швидко помінялось на коричневу речовину в штанах

Ruslan 75:
дуже схожа траса була в Польских Бескидах!
не така звісно, але-але. ми їхали.

teodor4ik:

--- Цитата: spirit від 09.09.2011, 09:32:23 ---я вірю тільки в то, шо якби ти не сидів вдома за компом, а хочаб раз побачив на власні очі трасу такого рівня, то твоє геройство би швидко помінялось на коричневу речовину в штанах

--- End quote ---
спіріт ти чо нюх потеряв... старшим хамити?

а щодо власно мене, то сіра речовина у мене переважає, тому "коричнева речовина" в мене проявляється від самої ідеї то зробити, такшо і їхати нікуда не тра.

зрештою я вже старий дядько, ломаюсь на рівному місці, а ти мені з горки кататись пропонуєш...

Erazel I-st:

--- Цитата: spirit від 09.09.2011, 09:32:23 ---я вірю тільки в то, шо якби ти не сидів вдома за компом, а хочаб раз побачив на власні очі трасу такого рівня, то твоє геройство би швидко помінялось на коричневу речовину в штанах

--- End quote ---
Спіріт не хами старшим людям  >:D
 А по суті то згадай з чого лебідко починав. він теж кроскантрі мотиляв в своє задоволення. І то почав аж в років 29, тому фраза Вінтажа про те що якби він сів на такий ровер роки два назад то б зараз показував би результат, може не видающийся, але точно прийнятний.
 А собсно що лебідко, вон Андріціо живий приклад. Теж роки два назад тільки на ровер сів, а зараз катає цілком прийнятно.
 Доречі Тед в дечому правий. Ровер багато дає. Може не вирішальну частину але наприклад мені на РМ їхати в лісі набагато "морально безпечніше" чим на гібриді. Тобто на РМ я дозволяю собі більше чим на КК чи гібриді. Та й правду кажучи зараз катаюсь не я а РМ. Я тупо довіряюсь їй і майже її не контролюю, лише направляю в потрібну сторону.

Andrizzio:

--- Цитата: Ruslan 75 від 09.09.2011, 09:42:16 ---дуже схожа траса була в Польских Бескидах!
не така звісно, але-але. ми їхали.

--- End quote ---

хлопці, повірте, відео не передає і половини складності і рельєфу будь якої траси. якшо ви їхали в бескидах на кантрійному ровері, то не означає шо ви дуже майстри мтб.

повірте, я трошки більше за вас побачив ДХ трас і боявся би сунутися на таку, і ше в дощ. Просто вбиває така самовпевненість. Хоч хтось подивився моє посилання як їхав наш українець? він катає набагато краще за нас всіх тут, а з нього там сміються коментатори.

пропоную всім нашим "героям" зібратися в кутківецькому лісі, є в нас один новий спуск, смішний в порівнянні з тою трасою, і спробувати свої сили :D

рознервували мене >:D. повність підтримую спіріта про речовину в штанах

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version