Загальний > Здоров'я

Як уникнути зневоднення організму в поїздках

<< < (5/5)

Tiger:

--- Цитата: Erazel I-st від 02.07.2010, 08:01:41 ---Упс, а я й незнав.
 Хоча стій, мята не тормозить, вона просто заспокоює кажись.

--- End quote ---
А от і доказ слів Віталька :)

п.с. Віталько Привіт фром Юкрейн :police:

Віталько:

--- Цитата: Tiger від 02.07.2010, 08:55:22 ---А от і доказ слів Віталька :)

п.с. Віталько Привіт фром Юкрейн :police:

--- End quote ---

НЄнєнє, від того смайлика мені привіту не тре ))).
А запсопокоює і тормозить майже одне і те саме :). А якшо перестаратись то таки гальмує

cheesy:

--- Цитата: degrol від 28.06.2010, 17:11:02 ---випробував таку схему:

1 перші 20-30км розігріваєш організм, пітнієш (шо аж тече), потім організм шалено просить пити, а Ти йому прополокав рота, 3-4 ковтки і далі на педалі

2 наступні км п'єш в міру потреби по принципу "полоскання-кілька ковтків" (дає можливіть організму поповняти необхідну воду і при цьому не затрачати інші ресурси на її запасання)

3 по ходу мандрівки вмивати обличчя, зволожити голову або кашкет(бандану), при можливості освіжити торс, а то й скупатися в озері

вода (негазована, з джерела, з селянського колодязя) 2л на 60-100км асфальтованої дороги (залежить від наявності спеки)

багато пити заважає! швидше стомлюється організм і на шлунок зле, бо вимиває все корисне (мінерали, солі, кислоти..)

--- End quote ---
Хороша схема. Їздила вчора десь на 100 км, то пила практично так, як ти розписав. Десь на 60му випила півлітрову пляшку  грейпфрутово-лимонної енерговоди, то після того все було прекрасно, пити зупинялися раз чи два і то пару ковтків. Але то вже також не так жарко було і після 2х купань в озері.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version