Загальний > Здоров'я
Як уникнути зневоднення організму в поїздках
Tiger:
--- Цитата: Erazel I-st від 02.07.2010, 08:01:41 ---Упс, а я й незнав.
Хоча стій, мята не тормозить, вона просто заспокоює кажись.
--- End quote ---
А от і доказ слів Віталька :)
п.с. Віталько Привіт фром Юкрейн :police:
Віталько:
--- Цитата: Tiger від 02.07.2010, 08:55:22 ---А от і доказ слів Віталька :)
п.с. Віталько Привіт фром Юкрейн :police:
--- End quote ---
НЄнєнє, від того смайлика мені привіту не тре ))).
А запсопокоює і тормозить майже одне і те саме :). А якшо перестаратись то таки гальмує
cheesy:
--- Цитата: degrol від 28.06.2010, 17:11:02 ---випробував таку схему:
1 перші 20-30км розігріваєш організм, пітнієш (шо аж тече), потім організм шалено просить пити, а Ти йому прополокав рота, 3-4 ковтки і далі на педалі
2 наступні км п'єш в міру потреби по принципу "полоскання-кілька ковтків" (дає можливіть організму поповняти необхідну воду і при цьому не затрачати інші ресурси на її запасання)
3 по ходу мандрівки вмивати обличчя, зволожити голову або кашкет(бандану), при можливості освіжити торс, а то й скупатися в озері
вода (негазована, з джерела, з селянського колодязя) 2л на 60-100км асфальтованої дороги (залежить від наявності спеки)
багато пити заважає! швидше стомлюється організм і на шлунок зле, бо вимиває все корисне (мінерали, солі, кислоти..)
--- End quote ---
Хороша схема. Їздила вчора десь на 100 км, то пила практично так, як ти розписав. Десь на 60му випила півлітрову пляшку грейпфрутово-лимонної енерговоди, то після того все було прекрасно, пити зупинялися раз чи два і то пару ковтків. Але то вже також не так жарко було і після 2х купань в озері.
Навігація
Go to full version