EXTREME > Фрірайд, Дьорт
Побудуємо давайте дірт-трейл
Cyrax:
а скільки коштує поганої якості? Нам же нетреба супер-пупер пісок, самого галімого, головне, щоб було щось типу землі, піску, т.п.
Erazel I-st:
Тю, а я думав то вже з землею. Бо де ми наберемо машину землі, щоб її загрузити. Нам не перевозку треба, нам саму землю треба в велкиій кількості. А ще краще глину. бо глина класно твердіє.
ROLLIN:
--- Цитата: mogyla від 21.01.2008, 12:23:33 ---З.І. ROLLIN...на рахунок гальоки...я так сказав...не маючи на увазі того як ти її описав...такшо звиняй коль не то
--- End quote ---
Та ну шо ти))) все норм ;)
ROLLIN:
1.Можна і менш складну нарити, це раз, та шо є зовсім нескладна. простоттреба вам частіше катати а не пиво пити , хоч пиво ми теж З Андрюхою і Вітьою пємо ,але вже після покатульок ,коли приємно втомленні і обговорючи які сьогодні фішки вивчили)от)
2.потрібно дорити Дьорт секцію в ФР Парку там на тиждень роботи ,якшо будуть хочаб пятеро людей з інструментом.і там сонце нешпарить і Фури неганяють , вітру теж нема-Ви це врахували. Ще й БІГ ЕЙР дорити (вел. трамп навпроти кар єру)
3.Так давай те на стрєльбіщі відновим там теж небагато роботи, просто очі бояться, а лопати риють :) так шо а сезона непотрібно чекати, от тіки хай трохи підсохне.
4.І шановні Райдери дірт з ПІСКУ ніхто не робить він же россипається! чи ви простот не бачили того піска :)
З глини теж недуже бо коли він хоч трохи мокрий то _ЖОПА колеса липнуть просто.
і ше шо б Дьорт тримався то його потрібно час від часу досипати.
5.Ті лопати шо по 20грн неламаються, хочш проф. лопату 100-150грн привезуть тобі з Польщі.
Але чи вона тобі треба)
Вован:
--- Цитата: ROLLIN від 21.01.2008, 08:36:01 ---Нашо тобі мої фото ? :o
хочш так мене побачити приїжай катати там і побачеш !
Чи фото потрібно для інших цілей :D
На цьому сайті я випадково.
І ше Дьорт -трасса такого нема є Дьорт-секція,котра складається з двох трьох та більше тремплінів що побудовані один за одним і на котрих швидкість зберігається сталою від початку аж до самого кінця)
--- End quote ---
Не подумай нічого поганого за фото. Я не Апач :D
Це так для шприхалів.
А я тебе походу знаю. Цьої осені ти рив трамплін в лісі. Тоді я проїжав з mogylo(ю). Ще брав в тебе номер телефона. Може памятаэш.
Навігація
Go to full version