EXTREME > Фрірайд, Дьорт

Побудуємо давайте дірт-трейл

<< < (11/27) > >>

werty:
та яке окреме місце для менш складних конструкцій  >:D :nono:
та небудемо їздити з одного кінця міста в інший кінець для того щоб пострибати :(
тре робити все в одному місці :)

spirit:

--- Цитата: werty від 21.01.2008, 11:37:56 ---Ні, для менш складних конструкцій треба окреме місце...і не в лісі.
В лісі , або як називаєте(ФР пакр) треба робити все на макс. і по ФР.
Секцію для дьорту треба десь в окремій зоні робити (повинна бути черга із 4 і більше верблюдів). Можна там на початку.. де столік є і початок наступного, я так зрозумів, дьорт вильоту.

--- End quote ---
я не маю на увазі, шо посеред існуючої траси нарити міні трамплін, в лісі є достатньо місця, шоб збудувати шось нове і не зіпсувати теперішньої траси, а якшо почнете рити в інакшому місці то, буде те саме шо цього року- ніхто нікого не бачив, ніхто нікого не знає, всі самі по собі, а Влік в лісі сам напрягаєця.

Erazel I-st:
Ну з лопатами думаю без мене розберетися, а я хотів би все таки до місця риття повернутися. ДІйсно, робити все в окремих місцях то фігово, далеко їздити. Але це якщо захочеться в один день і на дьорти і на ФР трасу. А таке мало буде. Тому думаю краще рити в пристосованих для того місцях. Тобто ФР в лісі, а дьорти за Дружбою біля КПП.
 ДА Й ВООБЩЕ, ДАВАЙТЕ СЮДА ЮРКУ "ЛИСОГО". Хай через батю сприяє щоб нам ОФІЦІЙНО видали місце під дьорти. Щоб можна було замовити машину з землею(якщо вона дійсно 100 грн то думаю всі по 20-30 грн скинуться, не вмруть.) і собі спокійно будувати дьорти.

Cyrax:
Мабуть все ж, дьорт-секцію на стрельбищі робити треба, там міні-горка, через те вода одразу ж вниз буде стікати.
Хоча в лісі - теж варіант...

werty:
нащот камаза із землею

таке реально плата здійснюється тіко за перевозку ;)

до прикладу камаз піску вартує середня якість 200гр., супер 280грн..

за землю неоплачується, тільки транспорт :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version