EXTREME > Фрірайд, Дьорт

Побудуємо давайте дірт-трейл

<< < (8/27) > >>

Вован:
ROLLIN і spirit, я би попросив вас спочатку представитися в "Представлення учасників". І поможливості скинути свої фотографії без всяких фулів і тому подібному.  >:D

ROLLIN:
Нашо тобі мої фото ? :o
хочш так мене побачити приїжай катати там і побачеш !
Чи фото потрібно для інших цілей :D
На цьому сайті  я випадково.
І ше Дьорт -трасса такого нема є Дьорт-секція,котра складається з двох трьох та більше тремплінів що побудовані один за одним і на котрих швидкість зберігається сталою від початку аж до самого кінця)

Erazel I-st:
2 Spirit. Полеміку ми розвели бо зараз несезон рити, і хочемо до весни, коли якраз буде сезон, все рішити, щоб одразу без лишніх розмов взятися за роботу. Хоча особисто мені воно нафіг ненадобно, я люблю бездоріжжя, вільну їзду. Але заради підтримки колективного духу готовий рити  ;) .
 Подруге: Ми і є ті хто катає з Апачі  ;D . А чого не приходимо рити? та ми й разом зібратися неможемо, не те що кудась гуртом виїхати. Вічно порознь. А тим більше недай бог зявиться Апачі або Огурєц(знаючі люди знають про що я), то все - кранти, дальше пиття пива на площі ділдо не піде  :( . Да й ЗА МОЄЇ ПАМЯТІ за цей рік ми були на кутківецьких трасах лише 3 рази, і то в основному мимо проїзджали то заскакували, і лише раз спеціально туда поїхали. Бо особисто для мене вони не підходять, не той рівень катання, да й для більшості з нас теж. Вон хіба що Сайрекс готовий там стрибати. Тому думаю хлопці погодяться приєднатися до ваших роскопок, але за умови введення ще пари менш складних конструкцій  ;).

spirit:

--- Цитата: Cyrax від 17.01.2008, 20:27:57 ---Ніхто не заставить. Якщо -що, я тут немесний незнаю хто ті горби наплодив:)
А от як зловлять за копанням.. от тоді погано...  :-[

Хоча як Назара не попалили і він майже сам там зробив той верблюд і яму, то думаю і нас не попалять:) :D

--- End quote ---
а от і попалили... >:D :D

werty:
я готов теж приєднатись до вашого коп. ;)
заодно і побудувати менш складні констр. як згадував "erazel"

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version