EXTREME > Фрірайд, Дьорт

Побудуємо давайте дірт-трейл

<< < (22/27) > >>

Cyrax:
З такими темпами похоже, що я там взагалі і не порию як виїду, бо небуде над чим копати, так-як до мене вже все буде зроблено. ;D

Erazel I-st:
Не надійся, ми тобі залишемо ще добрячий кусок роботи, мимо тебе ніщо не пройде  :D

ROLLIN:
Ой повір там робити ше тнепочати і край ,так як треба трасу зробити для початківців,
потім дьорт дорити ,а ше зробити трасу на "Пристані" спуск. Шори теж будуть якшо дошки будуть то до Вови.

Вован:
Я думаю робота всетаки піде цього року. Тільки б скоріше потепліло, бо задрало сидіти вдома. А на рахунок дошок все повино бути окей. Вот після гуртового збирання підсніжників  :D :D, почнемо передислоковувати дошки у ліс.  :)

ROLLIN:
 Сьогоді їдучи поприсхідний ,де біля обїзної стоять куча Грузових машин з піском цеглою камнем, і нарешті побачив  ЗІЛ з землею. 
Домовився за землю,її нам привезуть але треба шоб під сохло шо б він звіти виїхати зміг.
Їм і так пофік де викидати,але потрібно їм за соляри чи бензин дати Кароче ціна машини буде десь 50-80грн(до 100гн) але тут все залежить як йому "трусити"

Так шо хто хоче Дьорт приєднуємось.

North Shore
На нортшор нам треба : 1.Дошки (Вова)але їх ше треба завести на місце шору.
                                  2.Цвяхи 2-3кг(7-8грн/кг)
                                  3.Пилка 2шт (18грн/шт)
                                  4.Сокира(1шт) (Еразель)
                                  5.Молоток (2шт) (15грн/шт) та штука і до Роверів підйде :)

До речі вже весна прийшла! можна рити)))
оце написав там пацики вже нарили майже одну трасу -для техніки з контрами.
На ПРИСТАНІ

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version