ТехМайданчик > Ровери

Думаю зібрати фікс. Цікавить ваша думка.

<< < (5/10) > >>

deathpanzer:

--- Цитата: Ігор від 15.06.2010, 18:58:17 ---педалювання потребує менше зусиль як на шосейнику
 :o
При яких умовах я ніяк не второпаю ці меньші зусиля? При їзді по кругу? При рушані? Чи як?
То що цей вел буде на 200 грам лекший  :laugh: і то ще спорне питання, бо бачу раму жалізову.
То де тут економія для меншого зузиля? Чи може тут аеродинамічні новації.

--- End quote ---

педалювання простіше, бо працюють обидві ноги в тукліпсах, а не лише ліва-права, як на звичайних педалях. також незначну роль відіграють вага велосипеда і прямий привід на задню зірку.

Антон Одобецький:
Взагалі, хороша ідея, але не з технічної точки зору, а з тої, що людина хоче щось нове, незвичне спробувати. Хоча я особисто не готовий до такого.

GreenFox:
Щось мені той вел не виходить з голови. Гальмувати як - жорстко зафіксувавши педалі ногами чи як? Цеж різкий удар по ногах, по моєму?

Erazel I-st:
Там нема гальмуваня. там повільне зупинення. Ти що небачив як гальмуть на трекових гонках? Там гальмування полягає в 2-3 колах по треку щоб погасити швидкість повільно.  :)

Andrizzio:

--- Цитата: GreenFox від 16.06.2010, 12:05:07 ---Щось мені той вел не виходить з голови. Гальмувати як - жорстко зафіксувавши педалі ногами чи як? Цеж різкий удар по ногах, по моєму?

--- End quote ---

кедом, як бемер  :D

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version