самі хитрі глянули пропертіс фотки)
засіб для знищення комарів
значиться грусна історія по поводу...
відпочивав я якто в молдавії, в якому то таборі в лісі... в молдаванів все не як в людей, і тут без непонятки не обішлось... комарів не було взагалі, а вот мух було
дох багато, причом багато 100-200 шт. на кімнату (потім нам пояснили шо рядом якито завод по переробці шкіри). Так вот про мух... ліпучки не помогали бо швидко забивались, да і не було їх стіко, просто механічно валити їх було хижо до ужаса... тому хтось догадався взяти в девушек лак для волосся поливати їх лаком (в них тоді тупо крила злипались), але спосіб був визнаний також малоефетивним, і в комплект до лака подавались сірники, тобто струю підпалювали, шо рішало проблему поголовя мух досить кардинально, але не дорешти зручно було скакати з балоном по ліжкам, то з часом, його почали привязувати дротом до швабри, і з того же дроту робили трігер до балона, тоді ця конструкція ставла дистанційною(підпалював і прижимав спуск 1н чол. а 2гий вже смалив.)
а тепер грусна часть.. після певної к-сті єкспериментів, емпірично встановили шо дезіки та ін. рядом з лаком скромно курить в углу таяк лак дає саму високу температуру і ше щось невідоме, в вот шо саме
1 придурок я і рішив провірити, направивши балон собі на ногу і підпаливши... так вот лак горить не тільки поки роспиляється, а і потім, коли вже прилип до чогось (в мому випадку до ноги). вопщем відкрив для себе швидку і кардинальну стріжку лаком...
З.І. саме смішне шо в основному в мух відгорали тіко крила, і після процедур по підлозі бігало багато "тараканів", але вони легко давились ногами...
тепер повірив шо я пропетіси не дивився? зверни увагу шо балон саме з лаком!!! і запальничкою спереду...