Загальний > Велосипедний гумор

Різне

<< < (71/138) > >>

Yanek:

--- Цитата: erazel від 01.10.2009, 21:49:37 ---[spoiler][/spoiler]
--- End quote ---

то попередній власник твого гібрида? :laugh:

skaz:
 :laugh:

Vintage:
Все смієтесь, а я от в сьогоднішню погоду під нахабним таким дощиком, покотив на свому "монстрі" на роботу. Спочатку подумав був, що я один такий "баламут"! Але проїхавши половину шляху, і зустрівши ще одного собіподібного (ба він навіть без куртки був) я зрозумів, що - "екстремали" не перевелися вони лише чекали такої погоди!!!  :) Зате, коли я поїхав на "Дружбу" оглядаючи місцинку, і у мене передня зірочка почала "гризти" задню вилку, думав додому пішака "пиляти", або чмихнути на Новий Світ до Васьки -світлячка за ломиком(конкретно "влип" кажучи). І тут у Кутківцях, (де у цю Суботу мають відбутись змагання) зупиняється навпроти мене гарненька така Slavuta, і хто б ви думали там за кермом?? Власною персоною знаний на форумі як Vitaliy, головне сам спинився, дав мені інструмент "звіруку" поправити, почекав дві хвилини, хоч і не сам в авто був. Величезне йому за те respect і уважуха!!! Справді велике Тобі Віталій людське спасибі!!! *hurray*

skeleton13:

--- Цитата: Vintage від 06.10.2009, 15:26:52 ---В І тут у Кутківцях, (де у цю Суботу мають відбутись змагання)

--- End quote ---
шо за змагання??

Vintage:
Поки я займаюсь сексом із Picasa, то є - секрет!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version